reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Bardzo śmieszne [emoji14] u mnie +3 :) ale słodkie w pierwszym trymestrze na dziewczynkę dało znać o sobie :)
Ja mam też dziewczynkę i słodkie na początku było moim najlepszejszym kumplem ...Ale i tak jest -1,5kg pomimo że z jedzieniem nie mam problemu...mam nadzieję że na wizycie 11grudnia pokaże chociaż ze wróciłam do normy

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O mamo gdzie tam jeszcze połowówkowe [emoji14] ja będę i tak u mojej gin robić. A czy ma 3d to ani nie wiem. Nie to jest dla mnie ważne.
Z wagą mam 2kg na plusie ale na początku na okrągło jadłam żeby nie czuć tego okropnego smaku goryczy e gardle a od 4 tygodni mam cały czas ta sama wagę

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

W ktorym będziesz tygodniu wtedy? Ja chcę robić tak 20 -21 czyli tak od 5 do 18 stycznia...W sumie ty chyba masz podobnie jak ja albo później...

Ja mam też dziewczynkę i słodkie na początku było moim najlepszejszym kumplem ...Ale i tak jest -1,5kg pomimo że z jedzieniem nie mam problemu...mam nadzieję że na wizycie 11grudnia pokaże chociaż ze wróciłam do normy

Ja rzuciłam palenie i to pewnie dlatego też :)
Moja koleżanka bardzo schudła na początku ciąży bo długo wymiotowała. Tak bardzo, że do swojej wagi wróciła w ósmym miesiącu ale....swoje nadrobiła bo była 12 na plusie więc w sumie z 25 przytyła :)

To nawet nie chodzi o to 3D chcę żeby mi tak jak ostatnio wszystko pomierzyli

W ktorym będziesz tygodniu wtedy? Ja chcę robić tak 20 -21 czyli tak od 5 do 18 stycznia...W sumie ty chyba masz podobnie jak ja albo później...

Wiesz co w sumie nie liczylam ale wydaje mi się troche za wcześnie. Ja termin porodu przed prenatalnymi miałam na 05.06 potem 31 maj i to potwierdziło się na prenatalnych a po prenatalnych wyszło znowu 05.06 - wydaje mi się że Pani doktor bierze pod uwagę, błąd ostatniego pomiaru ze względu na skończony 13 tydzien i to, że mój dzidziuń jest starszy o tydzień. Będę jutro na kontroli to zapytam jeszcze raz czy zostawiamy ten 03 styczeń

Wiesz co w sumie nie liczylam ale wydaje mi się troche za wcześnie. Ja termin porodu przed prenatalnymi miałam na 05.06 potem 31 maj i to potwierdziło się na prenatalnych a po prenatalnych wyszło znowu 05.06 - wydaje mi się że Pani doktor bierze pod uwagę, błąd ostatniego pomiaru ze względu na skończony 13 tydzien i to, że mój dzidziuń jest starszy o tydzień. Będę jutro na kontroli to zapytam jeszcze raz czy zostawiamy ten 03 styczeń
To ty masz później niż ja tak ponad tydzień...te polowkowe robią już od 18 T ale przeczytałam ze mamaginekolog poleca 20-21t6d

reklama
To ty masz później niż ja tak ponad tydzień...te polowkowe robią już od 18 T ale przeczytałam ze mamaginekolog poleca 20-21t6d

no może moje dziecko ma długie nogi po mamie i już można tak szybko :) według OM będzie to równo 18tydzień. Ale od początku dziecko było większe. Czytam ją i mam segregator i tam też jest 20-22 ale ostatnio jak byla na konferencji w londynie to ram mówili, że najwięcej wad u dzieci widać we wczesnym USG, a z tego co się zorientowałam to moja Pani Ginekolog nie do końca zgadza się ze wszystkimi jej tezami :D. Zobaczyła u mnie małego krwiaka, pokazywała gdzie jeszcze łozysko nie jest przyklejone. Mam do niej zaufanie.

Do góry