reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Szkoda że kolejną dziewczyna musi przez to przechodzić :( a co z tą drugą dziewczyna co też plamila? Miała mieć dzisiaj wizytę. Przepraszam ale nie pamiętam nickow, zaglądam tutaj po pracy i czytam.zaległości i nie jestem wstanie spamietac kto co pisał bo mam słabą pamięć do tego :( mam nadzieję że dobrze wszystko :-)

Pizza wygląda pysznie, sama dawno nie robiłam więc może zrobię w weekend jak będzie więcej czasu bo pracy teraz jakoś siły brak i ta pogoda dokucza ze nic robić się nie niech :(

Ja muszę się pochwalić ze jestem szczęśliwa bo udało mi się wcisnąć do lekarza jeszcze przed świętami tak jak chciał tego sam lekarz bo mówił że dobrze byśmy raz w miesiącu się widzieli. Ostatnio wizytę miałam 21 listopada czyli prenatalne a na następna miałam dopiero iść 5 stycznia więc 1,5 miesiąca czekania ale udało się zapisać na.15grudnia więc świętami mam nadzieję że będę spokojniejsza i wizyta przebiegnie pozytywnie :-)
To ja plamie. Odkleja się łożysko i mam reżim łóżkowy..

reklama
Przykre , że tak musi się czasem stać :(

Reszcie gratuluję udanych wizyt :)
Teraz mam wizytę na 13 grudnia, więc też muszę zrobić świeże badania krwi.
Ostatnio jakoś sama nie wiem co ze sobą zrobić mam. Zaczęłam oglądać wózki, i oszalałam.... Foteliki do samochodu - oszalałam... Za dużo tego wszystkiego jest i idzie zwariować...

@Asia2104 o matko. Mam nadzieję, że się to zatrzyma. A co mówi lekarz?
Mówi, że to wina niskiego położenia łożyska. Dostałam leki na podtrzymanie. Możliwe że się wchłonie krwiak i podniesie łożysko. Jutro na genetycznym pewnie dowiem się troszkę więcej. Dzisiaj z okazji świeżego plamienia i tego że jutro genetyczne to doktor nie chciał tam za dużo majstrowac.

Mi powiedział na prenatalnych ze mam bardzo nisko łożysko bo centymetr nad szyjka i zakaz dźwigania biegania ćwiczenia ale też czytałam ze to normalne na początku ciąży ze łożysko jest nisko a później się podnosi. Na szczęście udało się przełożyć wizytę na 15 grudnia i mam nadzieję że powie że łożysko się podniosło

Mi powiedział na prenatalnych ze mam bardzo nisko łożysko bo centymetr nad szyjka i zakaz dźwigania biegania ćwiczenia ale też czytałam ze to normalne na początku ciąży ze łożysko jest nisko a później się podnosi. Na szczęście udało się przełożyć wizytę na 15 grudnia i mam nadzieję że powie że łożysko się podniosło
No ja zaczęłam analizować na forach wszystko. Bo dzidziuń zwolnił ze wzrostem i się stresuje a to bez sensu bo kończę 13 tydz teraz i crl może być niedokładny ech....

Ja się z wami niestety żegnam. wizyta u lekarza to tylko formalność. rano dostałam krwotoku,wszystko wyleciało. trzymajcie się cieplutko. spokojnej ciąży i zdrowych maluszkow

oar8qqmzm1arllnx.png
Bardzo mi przykro
Ja się z wami niestety żegnam. wizyta u lekarza to tylko formalność. rano dostałam krwotoku,wszystko wyleciało. trzymajcie się cieplutko. spokojnej ciąży i zdrowych maluszkow

oar8qqmzm1arllnx.png
Bardzo mi przykro:(

Każde dziecko rośnie chyba w innym tempie tak jak każda ciąża jest inna. Wiem że duży wpływ ma też wzrost np rodziców. U mnie np mąż ma.prawie 2m ja też niską nie jestem bo koło 170 więc i nasze dziecko będzie pewnie dużo. Najpierw wyglądało ze rośnie książkowo a później przyspieszył o tydzień. Dużo ci się nie zgadza wzrost malucha?

reklama
No ja zaczęłam analizować na forach wszystko. Bo dzidziuń zwolnił ze wzrostem i się stresuje a to bez sensu bo kończę 13 tydz teraz i crl może być niedokładny ech....
Ja też tak miałam ze w 12t była większa i przyspieszyła datę porodu A w następnym tygodniu była tylko różnica 0.5 cm i znowu datą wróciła do pierwszej wersji...nawet nie przywiazalam do tego zbytnio uwagi...stwierdziłam że to normalne więc nie jesteście jedynymi kobietami które tak mają

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry