promyczek_81
Fanka BB :)
Z tym rozumkiem w ciąży to u mnie różnie bywaPoczytaj artykuły naukowe a te fora itp zawsze traktuj na wpol serio. Z doza wlasnego rozumku
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tym rozumkiem w ciąży to u mnie różnie bywaPoczytaj artykuły naukowe a te fora itp zawsze traktuj na wpol serio. Z doza wlasnego rozumku
Niestety głupota i zawiść niektórych ludzi bywaja rozpiera...Bardzo współczuję dziewczynom po stracie, nawet nie wyobrażam sobie co teraz czujecie...
Reszcie gratuluję udanych wizyt, super fotki ja po ostatnim usg stwierdziłam, że już nie będę się tak stresować, w tym momencie wszystko jest ok i tego się trzymam, jak coś będzie nie tak to dopiero będę się martwić.
Dziś z rana miałam wizytę, wyniki dobre, już koniec 12tyg i póki co schudłam 1kg mimo że jak patrzę na siebie to mi się wydaje, że grubaśna się robię ale chyba tylko na brzuchu i w cyckach.
Chciałam wziąć zwolnienie od grudnia bo do końca miesiąca jestem jeszcze w grafiku, ale nie dało rady bo lekarka idzie na urlop na miesiąc więc wzięłam od dziś i co? Oczywiście kierowniczka się wsciekła na mnie że "nie taka była umowa" itp. Ja jej tlumacze że nie mogłam wziąć inaczej tego zwolnienia ale wiadomo zero zrozumienia. Wróciłam do domu oczywiście z płaczem i mega zdenerwowana, ale już się powoli uspokajam i nie będę się przejmować. Przez półtorej roku nie musze jej oglądać
Nie przejmuj się wcale, teraz najważniejszy jest Twoj spokój i Twój maluszekBardzo współczuję dziewczynom po stracie, nawet nie wyobrażam sobie co teraz czujecie...
Reszcie gratuluję udanych wizyt, super fotki ja po ostatnim usg stwierdziłam, że już nie będę się tak stresować, w tym momencie wszystko jest ok i tego się trzymam, jak coś będzie nie tak to dopiero będę się martwić.
Dziś z rana miałam wizytę, wyniki dobre, już koniec 12tyg i póki co schudłam 1kg mimo że jak patrzę na siebie to mi się wydaje, że grubaśna się robię ale chyba tylko na brzuchu i w cyckach.
Chciałam wziąć zwolnienie od grudnia bo do końca miesiąca jestem jeszcze w grafiku, ale nie dało rady bo lekarka idzie na urlop na miesiąc więc wzięłam od dziś i co? Oczywiście kierowniczka się wsciekła na mnie że "nie taka była umowa" itp. Ja jej tlumacze że nie mogłam wziąć inaczej tego zwolnienia ale wiadomo zero zrozumienia. Wróciłam do domu oczywiście z płaczem i mega zdenerwowana, ale już się powoli uspokajam i nie będę się przejmować. Przez półtorej roku nie musze jej oglądać
Niestety zwolnienia musisz dostarczać. Chyba ze listownie poleconym wyślesz. A z pracodawcami juz tak jest. Fo puki pracujesz jestes the best a jak cos noe halo to psy na tobie wieszaja;/Bardzo współczuję dziewczynom po stracie, nawet nie wyobrażam sobie co teraz czujecie...
Będę jej zostawiać zwolnienia na biurku po poludniu jak jej nie bedzie żeby nie musieć z nią mieć kontaktu. A taka była miła dla mnie do tej pory... Jak widać mogłam iść dwa miesiące temu na zwolnienie skoro to żadna różnica a nie stać po 8h jeszcze wśród chorych ludziNiestety zwolnienia musisz dostarczać. Chyba ze listownie poleconym wyślesz. A z pracodawcami juz tak jest. Fo puki pracujesz jestes the best a jak cos noe halo to psy na tobie wieszaja;/
Może też ktoś dostarczyć zwolnienie za Ciebie żebyś nie musiała jej oglądac, czasem lekarze maja możliwość wysłania zwolnienia do pracodawcy bezpośrednio warto zapytaćBędę jej zostawiać zwolnienia na biurku po poludniu jak jej nie bedzie żeby nie musieć z nią mieć kontaktu. A taka była miła dla mnie do tej pory... Jak widać mogłam iść dwa miesiące temu na zwolnienie skoro to żadna różnica a nie stać po 8h jeszcze wśród chorych ludzi
będzie dobrze!Witam w piątkowy poranek, za godzinę mam wizytę u swojego ginekologa i trochę się stresuje, bo byłam tydzień temu i dzieciątko miało 2.6 cm i wychodziło że jest to niby 9tydz+2dzien a wg OM był to 9tydz+6dzien, lekarz kazał mi zapisać się na dziś na prenatalne bo idzie na urlop i najpierw sprawdzi czy dziecko ma już 4,5 cm bo jeśli nie będę musiała czekać dwa i pół tygodnia, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, trzymajcie kciuki miłego dnia
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom