reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Używam płynu, ale dopiero teraz doczytałam na blogu srokao, że mój ma składnik silnie wysuszający, więc planuję go zmienić na Białego Jelenia [emoji14]
Gratuluję udanych wizyt :)
Moja wizyta była 4 tygodnie temu, a na kolejna mam przyjść dopiero po badaniu prenatalnym, które mam 7.12... coś rzadkie te wizyty w porównaniu do waszych xd
Zwróć uwagę że większość "Białych jeleni" też ma kiepski skład..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja puki co leżę. Lutrina się wchłania chodz pobolewa mnie brzuch. Lipa eh.... Na szczescie dziecko spi juz i mogę polezec

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

W końcu nadrobilam czytanie ...kilka stron i przez te przygody z wynikami ...zastanawiam się czy ja miałam ospe albo rozyczke? Hm... któraś z was też nie robiła wynikow na rozyczke i cytomegalie lub ospe?

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Któraś z Was pisała że ma za niskie tsh? Nie panikowac !!! Zgłoś się na kontrolę do endokrynologa ale mogę Cię uspokoić nie masz złych wyników w 1 trymestrze normy to 0,01 do 2,32 uIU/ml ...Ja aktualnie mam 0,039 Więc dużo niższe niż twoje i jestem bez leków...kontrola dopiero 6 grudnia

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Gratuluję udanych wizyt! Ja dziś też miałam usg tu tzw. Terminowe. Bobas tak fikał, że ciężko go było zmierzyć. Termin przeskoczył z 13.06 na 09.06. Co do badań genetycznych zdecydowałam się na badania nipt. Muszę w ciągu tygodnia iść na pobranie krwi co u mnie oznacza do piątku bo w poniedziałek zakładają mi szew. Lekarz zalecił też wziąć chorobowe od jutra więc będę się byczyć :rofl:

Ja dzisiaj w ramach odreagowania wyciągnęłam męża na randkę [emoji7] pyszna kolacja w naszej cudownej, greckiej restauracji i kino [emoji173] polecam gorąco na napięta atmosferę:( jakos trzeba sobie radzic zeby nie zeswirowac myslac o wizycie.. miłego wieczoru kochane:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę tym co mogą wszystko jeść. Ja przez mdłości to mam strasznie okrojone menu. A o słodkościach to nawet nie myślę bo zapach słodkiego mnie doprowadza do wymiotów.

Zazdroszczę tym co mogą wszystko jeść. Ja przez mdłości to mam strasznie okrojone menu. A o słodkościach to nawet nie myślę bo zapach słodkiego mnie doprowadza do wymiotów.
Mnie to już przeszło, z 2 tygodnie temu była masakra.
Dzisiaj już szalałam na lodach[emoji7]
W którym tyg jestes?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry