Głupie pytanie ale jak się robi ten pasek na dole żeby było widać w którym się jest tygodniu ?nadmienię że z OM mam suwak a z usg ostatnnio wyszło mi tydzień do przodu
reklama
Pati1112
Fanka BB :)
Maglek b6 jest ok bo to lek a nie suplement diety i w dobrze przyswajalnej formie. Ew magne b6 bardzo podobny skład i też lek. Ja przed ciążą brałam cały czas magnez, teraz biorę tylko to co lekarz zalecił, ale jak pojawią się skurcze to też będę łykać magnez. Wy też po 12tyg będziecie brać witaminy dla ciężarnych?
Tak, do 12 tyg lekarz kazał mi brać tylko Folik a na następnej wizycie czyli za tydzień powie mi jakie mam zacząć brać witaminy ale podejrzewam że Elevit bo to jedyne które są lekiem a nie jakimś suplementem.
promyczek_81
wchodzisz na stronę: https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html i ustawiasz wygląd swojego suwaka. Na koniec kopiujesz link i wklejasz w ustawieniach profilu do sygnatury. Na stronie mi działa a w aplikacji jak ustawiłam to nie liczył dobrze więc chyba mam tylko przez stronę toGłupie pytanie ale jak się robi ten pasek na dole żeby było widać w którym się jest tygodniu ?
Witam i ja.mnie wieczorem męczą mdłości i ciagle mi się odbija.
U mnie w pracy podobnie.każdy ma pełno swoich obowiązków a teraz moje dostali bo ja od początku na l4.w ogóle towarzystwo u mnie w pracy się na mnie obrazilo jak im powiedziałam że w ciąży jestem i idę na zwolnienie.zupełnie nikt się do mnie nie odzywa.
Laski ale Wy młode jesteście 1994.u mnie dekada więcej
U mnie w pracy problem z podziałem obowiązków jest ogromny, bo nie ma między kogo podzielić, każdy ma taki zakres obowiązków , że ledwo daje radę ze swoim a co dopiero jak ktoś odpada... Ale nie będę się tym ja przejmować już
U mnie w pracy podobnie.każdy ma pełno swoich obowiązków a teraz moje dostali bo ja od początku na l4.w ogóle towarzystwo u mnie w pracy się na mnie obrazilo jak im powiedziałam że w ciąży jestem i idę na zwolnienie.zupełnie nikt się do mnie nie odzywa.
A badalas hormony tarczycy?Ja mam jakieś stany lękowe w nocy. Przez sen napinam całe ciało. Dziś wstałam z twardym brzuchem. Do tego te duszności i kołatania serca
Dzięki, w życiu bym na to nie wpadławchodzisz na stronę: https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html i ustawiasz wygląd swojego suwaka. Na koniec kopiujesz link i wklejasz w ustawieniach profilu do sygnatury. Na stronie mi działa a w aplikacji jak ustawiłam to nie liczył dobrze więc chyba mam tylko przez stronę to
Gosia101318
Ja się pochorowałam. Ide na 16.30 do internisty. Muszę się wykurować, odpocząć.
Ale Wy dziewczyny młode ja '88, ale to moja 3 ciąża.
Dzisiaj umieram. Nie mam siły wstać z łóżka, niedobrze mi i słabo.
promyczek_81
@Gosia101318 dziękuję że nazywasz mnie młodą Justyna rocznik 81 pierwsze dziecko
myllenne
No chyba żartujesz?? To masz świetne towarzystwo w pracy, ludzie są dziwni... Wiadomo , ciężko bo więcej obowiązków, ale jesteś w ciąży to cudowna nowina. U mnie na szczęście nikt się nie obraził, ale problem jest.Witam i ja.mnie wieczorem męczą mdłości i ciagle mi się odbija.
A badalas hormony tarczycy?
Ja się pochorowałam. Ide na 16.30 do internisty. Muszę się wykurować, odpocząć.
Też jestem rocznik 88 z tym , że dla mnie to pierwsza ciąża Niektórzy mówią, że to już wiek podeszły
reklama
promyczek_81
Podziel się: