reklama
Dawno mnie nie bylo...
Wcinam.mandarynki, mam.apetyt wiekszy niz w 1 ciazy-mdli mnie na mysl o oliwkach a w 1 coazy jadlam je sloikami
Od 3 dni mam nasilone nudnosci. I gorej sie czuje, miewam ponownie dosc silne bole brzucha - woec na 4 dni wzielam l4.
Ogarnelam endokrynologa, niestety tsh za wysokie wiec dostalam euthyrox.
W pt mialam usg - bylo widac tetnienie serca wiec na razie wszystko wyglada ok.
Jutro 7 t 3 d - ide na badania krwi i zalozenie karty ciazy.
Mam juz umowione wszystkie 3 glowne terminy usg. Teraz sie musze dowiedziec czy beda na dobrym sprzecie, bo lekarz jest z certyfikatem - i waham sie czy u niego robic pappa czy pojsc jednak prywatnie w inne miejsce.
Cycki mnie od 2 dni tak bola ze mam problem z zasnieciem... :/
Kolejna kontrola u gina 5 grudnia
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo niestety...Nudności od wczoraj nasilone Piecze mnie aż żołądek i zgaga zaczęła męczyć...Czuje sie jak po zatruciu. Sucha jak patyk, do tego glodna, a jeść nie mogę
Ból brzucha mnie dziś obudził...Dobrze, że jestem na l4 z synkiem.
Masakra
Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że nie zadzwonią dziś, że znowu przełożył wizytę o 2 tygodnie stresuję się.
Effa84
Fanka BB :)
Matko dziewczyny jak ja wam zazdroszczę ze możecie tak jeść. Ja przez mdłości nabawiłam się jakiegoś jadłowstrętu [emoji17] Na myśl o gotowaniu i tych zapachach robi mi się słabo. Gdyby nie synek, to bym nie miała motywacji i chyba bym się zagłodziła [emoji22]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
myllenne
Dziś jadę na badania prenatalne, w końcu się doczekałam! Co prawda jeszcze pół dnia czekania, ale to już bliżej niż dalej. Tak no i się stresuję.
Zjadłam na śniadanie świeżą bułeczkę z masłem szynką i serem, do tego kubek kakao.
A w nocy znów nie spałam chyba 2 godziny kot mnie obudził i spać nie dawał.... Dobrze że dziś mam wolne.
Zjadłam na śniadanie świeżą bułeczkę z masłem szynką i serem, do tego kubek kakao.
A w nocy znów nie spałam chyba 2 godziny kot mnie obudził i spać nie dawał.... Dobrze że dziś mam wolne.
Just&yna
Ja też tak.Mam jak gm się nie mogła dotlenic wiek ciąży podobny ale ja mam to od bardzo dawna...czasami jak.za dużo mówię to mam zadyszke [emoji12]Dziewczynki, od kilku dni mam coś takiego....nawet nie wiem, jak to określić, dwa do kilku razy na 5 min musze sobie westchnąć...bo czuje tak jakbym była niedotleniona....czułyście coś takiego? 12t4d
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
waniliowe.love
@Brzuszysta tez mam 5 grudnia wizytę
@TamiSu ja mam takie pobolewania. Czasami w trakcie seksu tez ale lekarka powiedziała ze jest wszystko dobrze tylko mamy troszkę delikatniej i będzie lepiej
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
@TamiSu ja mam takie pobolewania. Czasami w trakcie seksu tez ale lekarka powiedziała ze jest wszystko dobrze tylko mamy troszkę delikatniej i będzie lepiej
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: