reklama
Just&yna
Fanka BB :)
Tak chodzi mi o np.usg genetyczne....U nas w mieście są 3 miejsca dwa z nich przy szpitalach....dzwoniłam już jest problem w tych przy szpitalach bo zapisują na połowę grudnia ... W tym trzecim miejscu pytała się jaki powód lekarz wpisał na skierowaniu i dupa bo nic nie wpisał ...A że mam tylko tydzień to zapisalam się na samo usg genetyczne żeby dokładnie mi wszystko pomierzyli koszt 200zł...majątek nie jest A ja się uspokoje bo teraz mi tylko sprawdził przeziernosc karkowa ze jest w normie i nic więcej nie zmierzył ...zapłacę a zrobi to ktoś z kwalifikacjami.Powodzenia
Ja to w ogóle nie mam zachcianek. A słodycze mogą dla mnie nie istnieć tak w ciąży jak i przed. I nawet dobrze bo nic dobrego nie wnoszą do organizmu a tylko dupa rośnie.
Mi już mdłości ustępują na szczęście. Cieszę się bo z synkiem miałam do samego końca. Tylko ten posmak w ustach jest okropny.
W piątek mam badania prenatalne USG i test pappa.
@Just&yna a Ty piszesz o badaniach prenatalnych tzw genetycznych? Bo te badania nie robi się w poradni genetycznej tylko najczęściej w poradniach przy szpitalnych. W Krakowie są wykonywane np w klinice na Kopernika.
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Witam . Ja dziś wolne [emoji16][emoji16][emoji16]odwiozlam młoda do szkoły, zjadłam śniadanie i miałam się wziąć za porządki, ale mi się tak nie chce że chyba się zdrzemnę najpierw. powodzenia na dzisiejszych wizytach
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Olasec
Fanka BB :)
I jak po wizycie?? Jak maluszek?Dziewczyny trzymajcie kciuki za pół godziny wizyta
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Paulina1645
Aktywna w BB
Maluszek jest młodszy o 4 dni ale to pewnie dlatego że przesunela się owulacja, poza tym wszystko okej, za tydzień w piątek zlecił mi badania prenatalne, nagrał mi też płytę ze zdjęciami :d
Właśnie dostałam informacje w aplikacji rossmann że mam olejek na rozstępy do odbioru za 1gr.fajnie.w pierwszej ciąży smarowałam brzuch specyfikami co by rozstępów nie mieć i się udało.nie wiem czy to dzięki tym kremom ale pewnie teraz też coś będę stosować
Super.gratulacje.ja mam gin dopiero 28.11.mam nadzieję że zrobi mi wtedy usg bo ja na NFZ chodzę ale jestem bardzo zadowolona z mojego lekarzaMaluszek jest młodszy o 4 dni ale to pewnie dlatego że przesunela się owulacja, poza tym wszystko okej, za tydzień w piątek zlecił mi badania prenatalne, nagrał mi też płytę ze zdjęciami :d
reklama
KikaRika
Moderatorka
Ja też na NFZ chodzę a USG mam na każdej wizycie, więc chyba od lekarza zależy...Super.gratulacje.ja mam gin dopiero 28.11.mam nadzieję że zrobi mi wtedy usg bo ja na NFZ chodzę ale jestem bardzo zadowolona z mojego lekarza
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: