reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Tak ja to też oglądałam właśnie chwilę przed tym jak mówiła że wypala cztery paczki dziennie włączyłam TVN. Masakra ale niestety sprawiedliwości na.świecie nie ma
Paulina1645
Aktywna w BB
Dziewczyny czy Wy też się tak denerwujecie przed każdą wizytą? Ja mam jutro rano, to będzie moja druga wizyta i strasznie się boję normalnie aż mnie w żołądku ściska
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
waniliowe.love
Ja byłam cały czas na luzie od 15min siedzę i wpiepszam cukierki czekoladowe bo dopadł mnie taki stres prze djutrzejsza wizyta :/ myślałam że w tej ciąży nie będę aż tak się stresować. Z synkiem na pierwszą wizytę jak szłam i siedzialam na poczekalni to z nerwów cała się trzeslam i pocilam do tego...Dziewczyny czy Wy też się tak denerwujecie przed każdą wizytą? Ja mam jutro rano, to będzie moja druga wizyta i strasznie się boję normalnie aż mnie w żołądku ściska
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Effa84
Korzystaj póki się da [emoji16]Spoko teraz chrupie wafelki i popijam rumiankiem bo przeciez to przez ciążę mam wzdęcia! Hahaha
Ja w pierwszej też tak miałam. A w obecnej najpierw wącham, później oblizuje i dopiero jak nie ma reakcji, to jem [emoji23]
Ale zazwyczaj i tak po zjedzeniu połowy musze odstawić.
Ehh, czekam z niecierpliwością aż mi to minie.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Just&yna
Z tym stresem przed wizytą to chyba nie mija nigdy!ledwo co byłam wiedziałam A za kilka dni znowu będzie niepokój aż do następnej...masakra...nie dam rady do 11.12 grudnia ....może jednak uda mi się umówić na to usg genetyczne...mam w związku z tym pytanie ...na skierowaniu co macie napisane że na konkretne badania czy skierowanie do poradni genetycznej? I jak mam takie skierowanie to oznacza że muszą mnie zapisać czy patrzą kiedy mają wolne terminy...czy to skierowanie oznacza że zrobią usg genetyczne i test ? Czy w związku z tym że już niewiele czasu mi zostało to mogę nie zdążyć i wtedy mogę zapisać się na te uda połówkowe...
Niestety jestem zielona w tej kwestii więc dlatego pytam..[emoji20]
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety jestem zielona w tej kwestii więc dlatego pytam..[emoji20]
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Sery pleśniowe są zakazane jeżeli zostały wytworzone z surowego mleka - czyli jakieś gospodarstwa na ogół francuskie, lub jeśli jest coś regionalnego. Jeżeli to jest w normalnych sklepach to jest z mleka pasteryzowanego to nie ma przeszkód.Sery plesniowe tez sa pasteryzowane i sa zabronione. Tak jak wedliny typu poledwica losowiowa. Wiec zakazanych rzeczy mamy duzo
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Mecenasowa27
Miałam tak samo przed.pierwsza i przed drugą i przed trzecią w sobotę pewnie też.Tak Bede miałaDziewczyny czy Wy też się tak denerwujecie przed każdą wizytą? Ja mam jutro rano, to będzie moja druga wizyta i strasznie się boję normalnie aż mnie w żołądku ściska
reklama
O której masz wizyte?Miałam tak samo przed.pierwsza i przed drugą i przed trzecią w sobotę pewnie też.Tak Bede miała
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: