reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Tak ja to też oglądałam właśnie chwilę przed tym jak mówiła że wypala cztery paczki dziennie włączyłam TVN. Masakra ale niestety sprawiedliwości na.świecie nie ma

Dziewczyny czy Wy też się tak denerwujecie przed każdą wizytą? Ja mam jutro rano, to będzie moja druga wizyta i strasznie się boję normalnie aż mnie w żołądku ściska :(

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wy też się tak denerwujecie przed każdą wizytą? Ja mam jutro rano, to będzie moja druga wizyta i strasznie się boję normalnie aż mnie w żołądku ściska :(

Ja byłam cały czas na luzie od 15min siedzę i wpiepszam cukierki czekoladowe bo dopadł mnie taki stres prze djutrzejsza wizyta :/ myślałam że w tej ciąży nie będę aż tak się stresować. Z synkiem na pierwszą wizytę jak szłam i siedzialam na poczekalni to z nerwów cała się trzeslam i pocilam do tego...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko teraz chrupie wafelki i popijam rumiankiem bo przeciez to przez ciążę mam wzdęcia! Hahaha
Korzystaj póki się da [emoji16]
Ja w pierwszej też tak miałam. A w obecnej najpierw wącham, później oblizuje i dopiero jak nie ma reakcji, to jem [emoji23]
Ale zazwyczaj i tak po zjedzeniu połowy musze odstawić.

Ehh, czekam z niecierpliwością aż mi to minie.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Z tym stresem przed wizytą to chyba nie mija nigdy!ledwo co byłam wiedziałam A za kilka dni znowu będzie niepokój aż do następnej...masakra...nie dam rady do 11.12 grudnia ....może jednak uda mi się umówić na to usg genetyczne...mam w związku z tym pytanie ...na skierowaniu co macie napisane że na konkretne badania czy skierowanie do poradni genetycznej? I jak mam takie skierowanie to oznacza że muszą mnie zapisać czy patrzą kiedy mają wolne terminy...czy to skierowanie oznacza że zrobią usg genetyczne i test ? Czy w związku z tym że już niewiele czasu mi zostało to mogę nie zdążyć i wtedy mogę zapisać się na te uda połówkowe...
Niestety jestem zielona w tej kwestii więc dlatego pytam..[emoji20]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Sery plesniowe tez sa pasteryzowane i sa zabronione. Tak jak wedliny typu poledwica losowiowa. Wiec zakazanych rzeczy mamy duzo

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Sery pleśniowe są zakazane jeżeli zostały wytworzone z surowego mleka - czyli jakieś gospodarstwa na ogół francuskie, lub jeśli jest coś regionalnego. Jeżeli to jest w normalnych sklepach to jest z mleka pasteryzowanego to nie ma przeszkód.

Miałam tak samo przed.pierwsza i przed drugą i przed trzecią w sobotę pewnie też.Tak Bede miała

reklama
Do góry