Ale zazdroszczę. Ja jeszcze 6 dni czekam na kolejną wizytę i denerwuje się bardzo bóle brzuszka też mi dokuczają i panicznie boję się spojrzeć na bieliznę że jakaś krew zobaczę. Myślałam że będę tryskac energia i radością a tu narazie tylko strach i stres.Hej dziewczyny ja już po wizycie, z ktosiem wszystko ok
Ma jakoś 29,3 mm
Aga jak dzidzia będzie taka jak moja córka to podpisz, bo ona budziła się rano ok 7-8 napiła się mleka z cyca i spaliśmy tak do 10 średnio Także jest szansa
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, w końcu weekend. Mnie też dzisiaj od rana brzuch bolał na przemian z bólem jajnika. Teraz jest już lepiej.
Ja też już nie mogę się doczekać wizyty a mam.za.tydzień w sobote
Ja też już nie mogę się doczekać wizyty a mam.za.tydzień w sobote
Olasec
Zazdroszczę tym co mogą spać tyle. Ja nie dość, że mam bezsenność ciążową to jeszcze mój dwulatek budzi się w nocy a od paru dni wstaje o 4.
Pixie_Dixie
Zazdroszczę tym co mogą spać tyle. Ja nie dość, że mam bezsenność ciążową to jeszcze mój dwulatek budzi się w nocy a od paru dni wstaje o 4.
Ja tez słabo śpię
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
myllenne
Dziś mam takie średnie samopoczucie... Martwię się czy wszystko z maleństwem ok, trochę zelżał mi ból piersi ( i o dziwo mnie to martwi!) , i spałam chyba pół nocy na brzuchu, i trochę mi dziś niedobrze prawie cały dzień, siku co godzinę.... Czuję się też lekko przeziębiona, rano bolało mnie gardło, wczoraj wieczorem głowa tak na chorobę. Chciałabym coś wziąć żeby się tak wygrzać i wypocić a tu nic nie wolno takiego....
Kurde ja się cieszę , że trafiłam na takie ginekologa na NFZ, gdybym miała prywatnie robić badania to bym finansowo poległa, albo nie płaciła rachunków....
Kurde ja się cieszę , że trafiłam na takie ginekologa na NFZ, gdybym miała prywatnie robić badania to bym finansowo poległa, albo nie płaciła rachunków....
reklama
@myllenne polecam herbatke imbirową, do tego miodek cytrynka, powinno postawić na nogi
moja przygoda z ginekologami na NFZ niestety nie była ciekawa, dlatego zdecydowałam się isc prywatnie, ale racja - kieszeń boli ;( myślicie że w takim przypadku powinnam udawać ze to moja pierwsza wizyta czy wspomniec ze chodze prywatnie?
moja przygoda z ginekologami na NFZ niestety nie była ciekawa, dlatego zdecydowałam się isc prywatnie, ale racja - kieszeń boli ;( myślicie że w takim przypadku powinnam udawać ze to moja pierwsza wizyta czy wspomniec ze chodze prywatnie?
Podziel się: