reklama
Pati1112
Fanka BB :)
A spisz z rekoma nad glowa?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, śpię z rękami pod głową jakoś.. i na boku, ale nie mogę się w nocy nawet obrócić bo od razu mega ból brzucha i kłuje po bokach. nie wiem czemu tak. może dzidzia się buntuje że się kręcę?
Kurcze a ja na te genetyczne umówiłam się internetowo i mam nadzieję,że nie muszę jakoś się specjalnie umawiać, dodzwonić sie tam nie idzie.
Ja na NFZ też idę.powiedzieli żeby z mężem przyjść bo to będzie wywiad o chorobach w rodzinie.ja usg to dopiero w grudniu bo na razie u mnie 7t3dc@mi.nu ja mam iść 21 na krew a 22 na usg z wynikiem. Nic nie mówili o rozmowie. Upomniałam się o NFZ i mam w ramach programu dla kobiet po 35rż bezplatnie
promyczek_81
@Pati1112 wiesz co jesteśmy w tym samym terminie i ja mam tak, że nie mogę gwałtownie wstać tylko pomału, uważam jak się przekręcam. Jak za szybko wykonam ruch brzuchem to mnie po bokach ciągnie i zaraz puszcza. Do tego mam ciągle ból w prawym boku ale u mnie to raczej jelita bo przed ciążą też tak miałam. Postaraj się wykonywać powolne ruchy może?
promyczek_81
no to pewnie będą mnie pytać na badaniach. Już mojemu zapowiedziałam że musi być ze mnąJa na NFZ też idę.powiedzieli żeby z mężem przyjść bo to będzie wywiad o chorobach w rodzinie.ja usg to dopiero w grudniu bo na razie u mnie 7t3dc
Pati1112
@promyczek_81 właśnie staram się pomału. Z dwojga złego wolę jak mnie boli bo wiem, że rośnie i wszystko jest w porządku.
@agakomo uspokoiłaś mnie z tym pępkiem, myślałam że tylko ja tak mam
@agakomo uspokoiłaś mnie z tym pępkiem, myślałam że tylko ja tak mam
promyczek_81
damy radę dziewczyny strach u matek to ich drugie imię
Paulina1645
Aktywna w BB
Ja też wstalam rano posprzatalam, poszłam do sklepu i teraz jakoś tak mi się słabo robi, nie wiem czy to ta pogoda czy ciąża
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
promyczek_81
a ja miałam się ogarnąć jak wstanę (wstałam o 6) i dalej jestem w lesie nic nie zrobiłam oprócz zjedzenia trzech śniadań
Podziel się: