reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

@Mecenasowa27 oj uwierz, że nie masz czego zazdrościć. Mdłości i wymioty wykańczają. A jak jeszcze ma się 2 letnie dziecko w domu i jest się sama cały dzień to dramat.

Ja wczoraj właśnie przeglądałam ten segregator od mamy ginekolog i w ciąży z synkiem sama sobie stworzyłam fajną teczkę z przegrodami i opisem do przegródek i zostanę przy tym bo mi się to sprawdziło.

reklama
Zazdroszczę że niektóre już na l4 :) ja już odliczam dni do grudnia :)
Ja miałam cesarkę, więc co to jest poród naturalny poczułam tylko przez kilka godzin, zanim nie wzięli mnie na stół. I troszkę się boję jak to będzie :)
Życzę miłego dnia mamuśki i lecę do pracy :)

Wreszcie Was nadrobilam. Nie odzywalam się bo w pracy ful roboty a w domu padalam na twarz. Jeśli chodzi o samopoczucie to czuję się zupełnie inaczej niż w pierwszej ciazy. Teraz mdlosci towarzyszą mi nawet w nocy. Zapisana już jestem na USG które będzie 20 listopada. Ciekawe czy poznam kto się tam skrywa. Nie ukrywam że bardzo chciałabym córeczkę.

a ja mam ssanie na pomarańcze, aż dziwne, bo wolę sok niż owoce, ale mogła bym tak ze trzy -cztery pomarańcze "zszamać" na raz, "zszamać" bo jedzeniem tego nazwać nie można :(
na szczęście mdłości i wymioty mnie omijają :)

O tak pomarancze albo nektar pomaranczowy to tez jest codzienny rytual [emoji14] ale takie kwasnawe [emoji5][emoji5]
o ja też. jeszcze nie wiedziałam że w ciąży jestem a już mnie tak wzięło i tak mam cały czas. pożeram poprostu. do tego sok też musi być.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez tak mialam zanim sie dowiedzialam :D moj D to sie gapil jak na nienormalna dwie kanapki z serem zoltym i ogorkiem kiszonym dwie pomarancze i ciasto to byla moja kolacja :p:p:D

reklama
Ja tez sie najesc nie moge ale tal do poludnia ok 14h a pozniej juz norma. A jeśli chodzi o brzuszek ja przeklinalam depilacje miejsc intymnych i te lusterko a wiadomo do porodu trzeba wydepilowac bo polozne to roznie moga to zrobic

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry