ja też Ci mogę oddać. 180 i 80 kilo. No teraz przez te wielkie cyce to już chyba że 100 waze [emoji12] a przynajmniej tak się czuje
A moja waga startowa to wlasnie 100kg ☹
reklama
Witam dziewczyny nie wiele piszę bo mdłości mnie wykańczania, najgorzej jest po południu. Mam nadzieję że w końcu przejdzie. Robiłam w zeszłym tygodniu badania z krwi i mocz i niestety stan zapalny mi jakiś wyszedł teraz czekam na wyniki posiewu i zobaczymy co dalej. Dostałam skierowanie na badanie prenatalne i już się umówiłam na 27.11. Nie wiecie ile czeka się na wyniki testu PAPPA? zapomniałam zapytać. Jakby któraś szukala to w Łodzi w salve maja jeszcze wolne terminy na NFZ. Mam nadzieję że będzie wszystko ok i może się dowiem kto tam pomieszkuje. U mnie brzuszek już widać przez ciągle wzdęcia no i do szczupłych nie należę hihi.
Gosia101318
Fanka BB :)
Witam dziewczyny nie wiele piszę bo mdłości mnie wykańczania, najgorzej jest po południu. Mam nadzieję że w końcu przejdzie. Robiłam w zeszłym tygodniu badania z krwi i mocz i niestety stan zapalny mi jakiś wyszedł teraz czekam na wyniki posiewu i zobaczymy co dalej. Dostałam skierowanie na badanie prenatalne i już się umówiłam na 27.11. Nie wiecie ile czeka się na wyniki testu PAPPA? zapomniałam zapytać. Jakby któraś szukala to w Łodzi w salve maja jeszcze wolne terminy na NFZ. Mam nadzieję że będzie wszystko ok i może się dowiem kto tam pomieszkuje. U mnie brzuszek już widać przez ciągle wzdęcia no i do szczupłych nie należę hihi.
@bass jesteś z Łodzi?
Ja prowadzę ciążę w Medicoverze i badania prenatalne mam mieć jakoś na początku grudnia.
Okolice Łodzi i też prowadzę ciążę w medicover ale z tego co się zorientowałam to chyba tamtejsi diagnostyce usg nie mają uprawnień bo wcześniej też u nich w ramach pakietu robiłam usg genetyczne a teraz dostałam skierowanie( że względu na wiek) do zewnętrznej placówki specjalistycznej i mam mieć również test PAPPA a wcześniej nie miałam tylko samo usg było wykonywane.@bass jesteś z Łodzi?
Ja prowadzę ciążę w Medicoverze i badania prenatalne mam mieć jakoś na początku grudnia.
Olasec
Na tym etapie ciąży to tylko wzdęty brzuch może być widać, zwłaszcza jak się ma trochę ciałka. Brzuszek ciążowy rośnie od dołu bo macica rośnie więc jeszcze czas na brzuszki z prawdziwego zdarzenia. Ja też mam widoczny ale przez wzdęcia. Mimo, że mam ciasno już w spodniach to nie jest to jeszcze brzuch ciążowy.
Mecenasowa27
No to u mnie właśnie bardziej od dołu widać brzuszek
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosia101318
Okolice Łodzi i też prowadzę ciążę w medicover ale z tego co się zorientowałam to chyba tamtejsi diagnostyce usg nie mają uprawnień bo wcześniej też u nich w ramach pakietu robiłam usg genetyczne a teraz dostałam skierowanie( że względu na wiek) do zewnętrznej placówki specjalistycznej i mam mieć również test PAPPA a wcześniej nie miałam tylko samo usg było wykonywane.
Ja właśnie nie dostałam tego skierowania jeszcze. Mam je dostać za miesiąc, ale wtedy będe w 12 tygodniu już. A ta zewnętrzna placówka to gdzie? Czy jak zapiszę się w 12 tygodniu na 13 to zdążę? jak nie chcesz tutaj to napisz mi proszę w prywatnej wiadomości.
I jeszcze zapytam - u kogo prowadzisz ciążę? Ja się wczoraj dowiedziałam, że moja dr odchodzi z medicoveru, jestem zapisana do dr Grzankowskiej, ale nie znam jej.
Gosia101318
Okolice Łodzi i też prowadzę ciążę w medicover ale z tego co się zorientowałam to chyba tamtejsi diagnostyce usg nie mają uprawnień bo wcześniej też u nich w ramach pakietu robiłam usg genetyczne a teraz dostałam skierowanie( że względu na wiek) do zewnętrznej placówki specjalistycznej i mam mieć również test PAPPA a wcześniej nie miałam tylko samo usg było wykonywane.
aaaa, i jeszcze - w medicoverze pracują 2 lekarki z uprawnieniami do badań genetycznych. Dlatego jestem zdziwiona dlaczego wysyłają gdzieś poza medicover.
reklama
Podziel się: