reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Cześć Wam :)
Z wielka radością dołączamy do Was z terminem na 26.06.18. Bardzo dużo tu już postów [emoji14] serduszko zaczęło wczoraj bić maleństwu Wiec czekamy niecierpliwie :) pozdrawiam
Hej. Mam ten sam termin [emoji6]Ja czekam do piatku. Moze juz uslysze hehe

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam termin na 24.06 :) wg ost. miesiączki.
My dzisiaj w domu nie na cmentarzu, mój synek jest przeziębiony, stan podgorączkowy więc nie ma opcji. Mąż przywiózł od babci gołąbki, więc cały dzień pidżama day :) zero gotowania, wdychania zapachów :) zero sprzątania.
Dziś mniej mdłości, chociaż tyle :)

My dzisiaj w domu nie na cmentarzu, mój synek jest przeziębiony, stan podgorączkowy więc nie ma opcji. Mąż przywiózł od babci gołąbki, więc cały dzień pidżama day :) zero gotowania, wdychania zapachów :) zero sprzątania.
Super [emoji4]
Mój mąż też się nade mną lituje. Zrobił zupę i drugie danie. I pozmywal. Zastanawiam się czy teraz pozmywać sama czy jeszcze wykorzystać jego dobrą wolę [emoji28]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś miała albo słyszała od znajomej o półpaścu w ciąży? Ja już jestem kompletnie zesr.... ze strachu. W pon zauważyłam dziwną krostę z płynem po prawej stronie ale poniżej pępka, ale olałam. W nocy miałam ten atak bólu w okolicach pępka ale się nie powtórzył więc też olałam chociaż zaniepokoiło mnie to. Wieczorem mąż przyszedł z pracy i zobaczył kroste i połączył z tym bólem i że mnie kłuje w boku czasami to wpadł w panikę. Sama zaczęłam panikować, prawie ryczeć. Już się naczytałam o tym półpaścu w ciąży i spać nie mogłam. Krostka trochę blednie ale od czasu do czasu pobolewa prawy bok, jakby pod żebrem.
Jutro wizyta u gin to mam nadzieję, że mnie uspokoi bo w nerwicę wpadnę.
Poza tym nie mam prawie żadnych oznak ciążowych, nawet zazdroszczę Wam tych mdłości, przynajmnniej wiecie że jesteście w ciąży ;) a ja zapominam...

To tak jak u nas dzień piżamowy i oglądanie filmów

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Agata194 ja też mam termin na 26.06.18.

A moja ciąża to w takim razie nie ciąża - zero jakichkolwiek dolegliwości i bardzo się z tego cieszę. Dla mnie dolegliwości żołądkowe są gorsze niż ból zęba czy migrena. W poprzednich ciążach miałam podobnie, modliło mnie może kilka razy.

reklama
Hej, dziewczyny czym się inhalować na kaszel mokry?
Sama sól fizjologiczna starczy? Napar z rumianku?
Doradźcie coś....

Do góry