reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Aschle gratuluję [emoji4]No widze ze calkiem juz sporo czerwcowych Mamusiek.I super czym wiecej tym lepiej [emoji1]
Ja czekam na 3 Okruszka
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
A ja juz przestraszyłam sie ze cos nie tal jest bo w pierwszej ciazy tylko kilka razy midreny mialam a teraz juz tydzień sow ciągnąWitaj w klubie. Ja też wczoraj dramat z głową, prawie nic nie spałam i od 5:00 już musiałam wstać... teraz lekko mnie ciupie, mam nadzieję, że już jutro odpuści. Te migreny są straszne
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Just&yna
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem w szoku dziś pierwszy raz od 10 września przespałam prawie 8 godzin bez pobudki ...obudził nas mojego budzik o 5 do pracy...A potem jeszcze przysnęłam do teraz....aż nie wiem co myśleć ...żebym tylko nie zaczęła sobie czegoś wkręcać...bo wizyta dopiero 7.11
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
A ja przed ciaza miałam ciągle bóle glowy( nie migreny) a że nie znoszę bólu głowy to ciągle na ibupromie.a teraz nic, i tak się zastanawiam czy ja już sobie tego bólu głowy nie wmawialam i zaczynałam dzień od tabletki [emoji19]A ja juz przestraszyłam sie ze cos nie tal jest bo w pierwszej ciazy tylko kilka razy midreny mialam a teraz juz tydzień sow ciągną
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ciesz się że się wyspalas.tylko pozazdrościć.ja 1500 razy w nocy wstaje do kibelka.masakra.Dziewczyny jestem w szoku dziś pierwszy raz od 10 września przespałam prawie 8 godzin bez pobudki ...obudził nas mojego budzik o 5 do pracy...A potem jeszcze przysnęłam do teraz....aż nie wiem co myśleć ...żebym tylko nie zaczęła sobie czegoś wkręcać...bo wizyta dopiero 7.11
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: