reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Cześć Wam :)
Z wielka radością dołączamy do Was z terminem na 26.06.18. Bardzo dużo tu już postów [emoji14] serduszko zaczęło wczoraj bić maleństwu Wiec czekamy niecierpliwie :) pozdrawiam
Hej. Mam ten sam termin [emoji6]Ja czekam do piatku. Moze juz uslysze hehe

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam termin na 24.06 :) wg ost. miesiączki.
My dzisiaj w domu nie na cmentarzu, mój synek jest przeziębiony, stan podgorączkowy więc nie ma opcji. Mąż przywiózł od babci gołąbki, więc cały dzień pidżama day :) zero gotowania, wdychania zapachów :) zero sprzątania.
Dziś mniej mdłości, chociaż tyle :)

My dzisiaj w domu nie na cmentarzu, mój synek jest przeziębiony, stan podgorączkowy więc nie ma opcji. Mąż przywiózł od babci gołąbki, więc cały dzień pidżama day :) zero gotowania, wdychania zapachów :) zero sprzątania.
Super [emoji4]
Mój mąż też się nade mną lituje. Zrobił zupę i drugie danie. I pozmywal. Zastanawiam się czy teraz pozmywać sama czy jeszcze wykorzystać jego dobrą wolę [emoji28]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś miała albo słyszała od znajomej o półpaścu w ciąży? Ja już jestem kompletnie zesr.... ze strachu. W pon zauważyłam dziwną krostę z płynem po prawej stronie ale poniżej pępka, ale olałam. W nocy miałam ten atak bólu w okolicach pępka ale się nie powtórzył więc też olałam chociaż zaniepokoiło mnie to. Wieczorem mąż przyszedł z pracy i zobaczył kroste i połączył z tym bólem i że mnie kłuje w boku czasami to wpadł w panikę. Sama zaczęłam panikować, prawie ryczeć. Już się naczytałam o tym półpaścu w ciąży i spać nie mogłam. Krostka trochę blednie ale od czasu do czasu pobolewa prawy bok, jakby pod żebrem.
Jutro wizyta u gin to mam nadzieję, że mnie uspokoi bo w nerwicę wpadnę.
Poza tym nie mam prawie żadnych oznak ciążowych, nawet zazdroszczę Wam tych mdłości, przynajmnniej wiecie że jesteście w ciąży ;) a ja zapominam...

To tak jak u nas dzień piżamowy i oglądanie filmów

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Agata194 ja też mam termin na 26.06.18.

A moja ciąża to w takim razie nie ciąża - zero jakichkolwiek dolegliwości i bardzo się z tego cieszę. Dla mnie dolegliwości żołądkowe są gorsze niż ból zęba czy migrena. W poprzednich ciążach miałam podobnie, modliło mnie może kilka razy.

reklama
Hej, dziewczyny czym się inhalować na kaszel mokry?
Sama sól fizjologiczna starczy? Napar z rumianku?
Doradźcie coś....

Do góry