reklama
Współczuję.musiszisz się czuć okropnie ż tym wszystkim.Duzy dzieciak bezduszny idiota tak go dzis widze
czasem musi dojść do tak drastycznych sytuacji żebyśmy się przekonali ż kim mamy do czynienia . pan wyjątkowo nie poważny i nieodpowiedzialny.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Karrrina
Fanka BB :)
Cześć Wam
Z wielka radością dołączamy do Was z terminem na 26.06.18. Bardzo dużo tu już postów serduszko zaczęło wczoraj bić maleństwu Wiec czekamy niecierpliwie pozdrawiam
Cześć
Ja też 26.06
MartAo
Hej. Mam ten sam termin [emoji6]Ja czekam do piatku. Moze juz uslysze heheCześć Wam
Z wielka radością dołączamy do Was z terminem na 26.06.18. Bardzo dużo tu już postów [emoji14] serduszko zaczęło wczoraj bić maleństwu Wiec czekamy niecierpliwie pozdrawiam
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam termin na 24.06 wg ost. miesiączki.
My dzisiaj w domu nie na cmentarzu, mój synek jest przeziębiony, stan podgorączkowy więc nie ma opcji. Mąż przywiózł od babci gołąbki, więc cały dzień pidżama day zero gotowania, wdychania zapachów zero sprzątania.
Dziś mniej mdłości, chociaż tyle
My dzisiaj w domu nie na cmentarzu, mój synek jest przeziębiony, stan podgorączkowy więc nie ma opcji. Mąż przywiózł od babci gołąbki, więc cały dzień pidżama day zero gotowania, wdychania zapachów zero sprzątania.
Effa84
Super [emoji4]Ja mam termin na 24.06 wg ost. miesiączki.
Mój mąż też się nade mną lituje. Zrobił zupę i drugie danie. I pozmywal. Zastanawiam się czy teraz pozmywać sama czy jeszcze wykorzystać jego dobrą wolę [emoji28]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Pati1112
Czy któraś miała albo słyszała od znajomej o półpaścu w ciąży? Ja już jestem kompletnie zesr.... ze strachu. W pon zauważyłam dziwną krostę z płynem po prawej stronie ale poniżej pępka, ale olałam. W nocy miałam ten atak bólu w okolicach pępka ale się nie powtórzył więc też olałam chociaż zaniepokoiło mnie to. Wieczorem mąż przyszedł z pracy i zobaczył kroste i połączył z tym bólem i że mnie kłuje w boku czasami to wpadł w panikę. Sama zaczęłam panikować, prawie ryczeć. Już się naczytałam o tym półpaścu w ciąży i spać nie mogłam. Krostka trochę blednie ale od czasu do czasu pobolewa prawy bok, jakby pod żebrem.
Jutro wizyta u gin to mam nadzieję, że mnie uspokoi bo w nerwicę wpadnę.
Poza tym nie mam prawie żadnych oznak ciążowych, nawet zazdroszczę Wam tych mdłości, przynajmnniej wiecie że jesteście w ciąży a ja zapominam...
Jutro wizyta u gin to mam nadzieję, że mnie uspokoi bo w nerwicę wpadnę.
Poza tym nie mam prawie żadnych oznak ciążowych, nawet zazdroszczę Wam tych mdłości, przynajmnniej wiecie że jesteście w ciąży a ja zapominam...
Just&yna
To tak jak u nas dzień piżamowy i oglądanie filmówJa mam termin na 24.06 wg ost. miesiączki.
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Ma_Dunia
Agata194 ja też mam termin na 26.06.18.
A moja ciąża to w takim razie nie ciąża - zero jakichkolwiek dolegliwości i bardzo się z tego cieszę. Dla mnie dolegliwości żołądkowe są gorsze niż ból zęba czy migrena. W poprzednich ciążach miałam podobnie, modliło mnie może kilka razy.
A moja ciąża to w takim razie nie ciąża - zero jakichkolwiek dolegliwości i bardzo się z tego cieszę. Dla mnie dolegliwości żołądkowe są gorsze niż ból zęba czy migrena. W poprzednich ciążach miałam podobnie, modliło mnie może kilka razy.
reklama
Podziel się: