reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny, ja weekend miałam pracowity, na szczęście wczoraj miałam ostatni raz zmianę 12h, w nowym grafiku mam już tylko po 8. Co do wizyty u stomatologa to ja na wizycie u ginekologa dostałam taka karteczkę z zaleceniami gdzie m. in. była wizyta u stomatologa i internisty obowiązkowo, najlepiej do 20tc. Więc mam zamiar się wybrać pod koniec 1 trymestru. Też panicznie się boje dentysty...

A co lekarz Ci powiedzial? Ja bylam w 4 tygodniu i nic nie bylo widac. Moze u Ciebie np owulacja byla pozniej i ciaza jest mlodsza?

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

@ADA87 u Ciebie może być jak u mnie. Mam przesunięcie o około tydzień. Z miesiączki powinien być 8 tydzień, a jest faktycznie końcówka 6go.

Witam cieplutko.dzisiaj wolne [emoji4][emoji4][emoji4].odwiozlam młoda do szkoły ,zjadłam mega duże śniadanie i zbieram się żeby coś zrobic.w domu mega syf,zaraz się biorę za sprzątanie. U nas dziś w nocy przymrozki.szyby rano musiałam skrobnąć.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry