reklama
Gosia101318
Fanka BB :)
A ja siedze spać mi aie chce cos w żołądku cmi jak na wymioty;(
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie na szczęście we wszystkich 3 ciążach mdłości i wymioty omijają. Jedynie uczucie przepełnienia i niechęć do jedzenia. Ale widzę poprawę. Jestem w stanie jeść coraz więcej
Cześć dziewczyny, ja weekend miałam pracowity, na szczęście wczoraj miałam ostatni raz zmianę 12h, w nowym grafiku mam już tylko po 8. Co do wizyty u stomatologa to ja na wizycie u ginekologa dostałam taka karteczkę z zaleceniami gdzie m. in. była wizyta u stomatologa i internisty obowiązkowo, najlepiej do 20tc. Więc mam zamiar się wybrać pod koniec 1 trymestru. Też panicznie się boje dentysty...
aniaopapon
A co lekarz Ci powiedzial? Ja bylam w 4 tygodniu i nic nie bylo widac. Moze u Ciebie np owulacja byla pozniej i ciaza jest mlodsza?Dziewczyny czy to normalne ze na usg nic nie widac? Aktulanie mam 6 tydzien, tj 5+4
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosia101318
A co lekarz Ci powiedzial? Ja bylam w 4 tygodniu i nic nie bylo widac. Moze u Ciebie np owulacja byla pozniej i ciaza jest mlodsza?
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
@ADA87 u Ciebie może być jak u mnie. Mam przesunięcie o około tydzień. Z miesiączki powinien być 8 tydzień, a jest faktycznie końcówka 6go.
Witam cieplutko.dzisiaj wolne [emoji4][emoji4][emoji4].odwiozlam młoda do szkoły ,zjadłam mega duże śniadanie i zbieram się żeby coś zrobic.w domu mega syf,zaraz się biorę za sprzątanie. U nas dziś w nocy przymrozki.szyby rano musiałam skrobnąć.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mecenasowa27
Ja jestem majówka jak się okazało mam termin na 27 maja dzień urodzin mojej mamy :-) ale zostaje tutaj z wami :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: