reklama
W poniedzialek ide robic wyniki trzymajcie kciuki. U mnie oprocz meza nikt nie wie. Te osoby co wiedzialy ze wizyta dzis sklamalismy ze za tydZień bo lekarla sie po chorowała. Puki co obmyslilam co robic jakbym wylądowała w szpitalu. Bo oczywiście teściowej nic nie powiem i sie noe dowie
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Fanka BB :)
Nie trzeba na czczoWlasnie zjadlam tortille wlasnej roboty bo taka ochote na salate mialam ze tragedia. Zagryze batonem popije kubusiem. Bylam na dlugim spacerze. I szczerze zaczelam mieć nadzieje przeanalizowalam roZmowy z lekarzami to czekam byle do dzis jest byle do poniedzialku i wyniki bety . i pytanie nie muszę byc na czczo i ja z krwi robia?
Ja robiłam o 8.30 i o 11.30 już wynik
Na spacer niestety nie ma szans bo taki smog, że zakaz wychodzenia na dwór:/
A tortille też bym wcięła[emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosia101318
Ja biorę folian już od dawna, właśnie mi się kończy i dzisiaj odebrałam zestaw witamin na pierwsze tygodnie ciąży. W Polsce ceny raczej normalne - 30-50zł za opakowanie na miesiąc.
Tak właściwie dziewczyny to skąd jesteście? Ja jestem z Łodzi.
Tak właściwie dziewczyny to skąd jesteście? Ja jestem z Łodzi.
inka_inka89
Aktywna w BB
Dziewczyny pytanie od pierworódka- jak to jest ze sprzątaniem i środkami chemicznymi? Mam na myśli takie zwyklaki do czyszczenia łazienki? Czy są szkodliwe?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mecenasowa27
Też się nad tym zastanawialam wlewajac domestos do sedesu :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
jak nie będziesz ich pić ani się w nich kąpać to nie zaszkodzi [emoji12] A poważnie myślę że jak chcesz posprzątać swoją łazienkę to będzie to mniej szkodliwe niż życie w brudzieDziewczyny pytanie od pierworódka- jak to jest ze sprzątaniem i środkami chemicznymi? Mam na myśli takie zwyklaki do czyszczenia łazienki? Czy są szkodliwe?
inka_inka89
Aktywna w BB
jak nie będziesz ich pić ani się w nich kąpać to nie zaszkodzi [emoji12] A poważnie myślę że jak chcesz posprzątać swoją łazienkę to będzie to mniej szkodliwe niż życie w brudzie
Hahaha <3 dzięki!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M
malaczarnaaga
Gość
Ja także zawsze mówię że mam później wizytę niż rzeczywiście by się nie denerwować telefonami i pytaniami.W poniedzialek ide robic wyniki trzymajcie kciuki. U mnie oprocz meza nikt nie wie. Te osoby co wiedzialy ze wizyta dzis sklamalismy ze za tydZień bo lekarla sie po chorowała. Puki co obmyslilam co robic jakbym wylądowała w szpitalu. Bo oczywiście teściowej nic nie powiem i sie noe dowie
Myśl pozytywnie #womanpower
Podziel się: