reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Matko Boska. Teraz już wiadomo dlaczego cały zeszły tydzień usypiałam razem z dziećmi o 21 masakra. Mam odpowiedź. Wy też jesteście takie zmęczone ?

Jeszcze syn marudzi bo od wczoraj ma gorączkę;(

Ale tato obiecał że się jutro nim zajmie a ją zabieram się z młoda na galerię i do kina na emotki;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katka ja mam dokladnie tak samo.Do tej pory o 22 max usypialam Vivien potem do 1/2 w nocy czytalam teraz padam razem z nia a i tak czuje sie nie wyspana

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

@kasiaa12 mój odkąd skończył 20 miesięcy ani razu nie spal w dzień l [emoji29]

I tez budzi się prawie co noc. Tylko u nas jest to ze on jest bardzo emocjonalnym dzieckiem i jak w dzień dzieje się coś innego niż zwykle co mu się podobało wtedy w nocy lubi być kolorowo bo takie dzieci właśnie odreagowuja swoje emocje w nocy.
Ja nie jem praktycznie nic więc ze.zdrowa dieta ciężko.
A jak byłam na kontroli czy juz jest wolna droga aby starać się o dzidzie to lekarka z góry powoedziala ze nie mam czekać na wizytę tylko od razu brać witaminy ze względu na moje problemy. Mój organizm bardzo ciężko znosi ciążę a jeszcze gorzej karmienie piersią przez to drugie miałam cięte obie piersi i rok czasu karmiłam tylko prawa piersią bo w lewej straciłam. Synka karmiłam do 16 miesiąca i niestety przez przeraźliwiy ból musiałam skończyć. Nabawiłam się masteopati piersi i jescze jednego paskudztwa tylko nie wiem jaka to ma.nazwe w Polsce . Przez to boje się jak to będzie teraz

A jest tu jeszcze jakaś mama z ryzykiem konflikt serologicznego? Na straszyli mnie ze w drugiej ciąży istnieje większe ryzyko wystopienia? W pierwszej dostałam w 7 miesiącu szczepionkę z imunoglobinami (chyba tak to się dokładnie nazywa?)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@kasiaa12 mój odkąd skończył 20 miesięcy ani razu nie spal w dzień l [emoji29]
A jest tu jeszcze jakaś mama z ryzykiem konflikt serologicznego? Na straszyli mnie ze w drugiej ciąży istnieje większe ryzyko wystopienia? W pierwszej dostałam w 7 miesiącu szczepionkę z imunoglobinami (chyba tak to się dokładnie nazywa?)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jest. Mam A Rh minus. Mój mąż B Rh plus. A to moja druga ciaza

reklama
Ja biorę folian już od dawna, właśnie mi się kończy i dzisiaj odebrałam zestaw witamin na pierwsze tygodnie ciąży. W Polsce ceny raczej normalne - 30-50zł za opakowanie na miesiąc.

Tak właściwie dziewczyny to skąd jesteście? Ja jestem z Łodzi.
Ja z Miasta Krzywej Wierzy xd

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry