reklama
Nie. Porostu jest zly ze jestem w ciazy I nie chce ze mna gadac.... jak by to byla tylko moja winaWitaj. To przykre.A mówił dlaczego nie chce dziecka?
Tu niestety chyba nie da się nic doradzić. Można chyba tylko dać mu czas przywyknąć do nowej sytuacji i liczyć, że mu się odmieni. To wasze pierwsze dziecko? Swoją drogą to niesprawiedliwe, że wini tylko CiebieNie. Porostu jest zly ze jestem w ciazy I nie chce ze mna gadac.... jak by to byla tylko moja wina
AgaRS90
Fanka BB :)
Dokładnie.Tu niestety chyba nie da się nic doradzić. Można chyba tylko dać mu czas przywyknąć do nowej sytuacji i liczyć, że mu się odmieni. To wasze pierwsze dziecko? Swoją drogą to niesprawiedliwe, że wini tylko Ciebie
A to się nie staraliście i wpadka Tak? I teraz Ciebie wini? Nie ogarniam.
Może faktycznie się przestraszyl...
Jaki macie staż? Jakieś już dzieci?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny,
jutro mam wizytę u gina, może będzie już serduszko
Jestem przeziębiona, walczę już od 1,5 tygodnia. Dziś byłam u lekarza, bo boli mnie ucho. Powiedział że jakbym nie była w ciąży to dostałabym antybiotyk. A tak mam walczyć domowymi sposobami. Powiedziała że nie wygląda to najgorzej i powinno mi nic nie być, lepiej do 12 tygodnia nic nie brać.
Jeśli chodzi o imiona to dla syna bezapelacyjnie Leon, a dla dziewczynki problem. Bo mąż chce Zosie, ja mniej.
Wolałabym Nelę, Lilkę albo Polę.
Jestem przeziębiona, walczę już od 1,5 tygodnia. Dziś byłam u lekarza, bo boli mnie ucho. Powiedział że jakbym nie była w ciąży to dostałabym antybiotyk. A tak mam walczyć domowymi sposobami. Powiedziała że nie wygląda to najgorzej i powinno mi nic nie być, lepiej do 12 tygodnia nic nie brać.
Jeśli chodzi o imiona to dla syna bezapelacyjnie Leon, a dla dziewczynki problem. Bo mąż chce Zosie, ja mniej.
AgaRS90
Fanka BB :)
Ja jestem na antybiotyku niestety...Cześć dziewczyny,
5t1d:/ ale kaszel już okropny walczę z nim 3,4tyg więc nie było w ogóle mowy..
Domowe sposoby niestety sobie ż tym nie poradziły
Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
A moze ktoras Z Was jest Z Trojmiasta :-)?
ja ale raczej spozaA moze ktoras Z Was jest Z Trojmiasta :-)?
M
malaczarnaaga
Gość
Co za koleś brak słów. Ja bym go zostawiła niech żałujęNie. Porostu jest zly ze jestem w ciazy I nie chce ze mna gadac.... jak by to byla tylko moja wina
Myśl pozytywnie #womanpower
reklama
M
malaczarnaaga
Gość
Alicja lub nikola a chłopiec Mikołaj lub Mateusz [emoji1]Właśnie zdradz to swoje piękne imię
Mój jak będzie syn to Grzegorz (po moim zmarłym tacie). Podoba mi się to imię, jest sentymentalne i mało teraz przez rodziców wybierane.
Nie znam małego Grzesia a pracuje w przedszkolu i już daaaaawno Grzegorza nie było więc super.
A dziewczynka to będzie problem [emoji14] też nie chce żadnej Ani czy Karoliny bo dużo tego.
Mnie podobają się imiona, których raczej inni rodzice n8e wybierają, bo są nietypowe.
I nie mówię o Dżesikach itp tylko bardziej o takich jak:
Florentyna
Celestyna
Julita
Judyta.
To są imiona które kiedyś były, ale już teraz malo kto je nosi.
Tak parę lat temu było ż Franciszkiem czy Antonim np.. parę lat temu to były imiona "dla starych ludzi", dzisiaj jest wysyp Franków i Antkow
Myśl pozytywnie #womanpower
Podziel się: