reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Tak nie mogłam się doczekać wizyty, że byłam pół godziny przed czasem i weszłam wcześniej Okazało się, że to początek piątego tygodnia ❤ Jestem trochę przerażona, bo w domku mam dwumiesięcznego synka. Termin mam na 16 czerwca ❤

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie ;) Mimika99 gratuluję ;) a w którym jesteś tygodniu? Ja mam zaplanowaną wizytę na 6t+5 więc chyba też już raczej usłyszę bicie serduszka?

reklama
Gratuluję wszystkim nowym Szczęściarom! :) Miło Was poznać!
A już w innym temacie: totalnie nie nadążam za tym wątkiem ;) Co wejdę to jest kolejne x stron do nadrabiania :D A że w każdej wolnej chwili jak tylko mam wolne i chciałabym COŚ porobić w internecie to usypiam, to za często na forum nie wchodzę...

Ja nie prasuje niczego. Jak coś wygląda na wygniecione to każdy sam sobie przed nałożeniem prasuje ;)
Witaj w klubie! :) U mnie Małżonek co chce mieć wyprasowane to sobie prasuje, a Stasiowi to chyba tylko eleganckie ubrania prasujemy [po Małżonku ma, że lubi się stroić - ja Go tylko w wygodne rzeczy ubierałam, a tu nagle w wieku 4-5 lat okazało się, że jak by mógł to chodziłby tylko w marynarkach, koszulach, garniturach ;) ale na szczęście da się wytłumaczyć, że to nie na codzień :D]. Ja z kolei praktycznie moich rzeczy nie prasuję :D

No to ja bym mogła spać cały czas... Siedzę w pracy i zasypiam..
Mam to samo! Gdyby nie praca to chyba byłabym w stanie spać 20h dziennie ;) Dosłownie usypiam na siedząco i stojąco!
Tak nie mogłam się doczekać wizyty, że byłam pół godziny przed czasem i weszłam wcześniej Okazało się, że to początek piątego tygodnia ❤ Jestem trochę przerażona, bo w domku mam dwumiesięcznego synka. Termin mam na 16 czerwca ❤
Wow! 10 miesięcy między dziećmi robi wrażenie :)

Do góry