reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
A ja mam sahare w buzi wpadlam do sklepu i od razu po wode a pozniej jak kot z pęcherzem wc szukaj. Ah te ciaze;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie to samo! Jestem w pracy od 11 a już mam druga przerwę na jedzenie dużo nie jem ale co 2h żołądek domaga się czegoś, no to jem :p mdlosci jakby ucichly ale wzdęcia, bóle brzucha i glowy bardzo często. Jeszcze mąż chory wiec się trochę separujemy od siebie. trzymajcie się ciepło w ten sobotni dzień!

To tylko chyba ja taka bez objawowa. Dzisiaj tylko tak dziwnie w podbrzuszu jakby dzidzia się ruszala ale przecież to jeszcze zdecydowanie za wcześniej. Już wczoraj jak położyłam się spać to też to czułam i to dość mocno.

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny- pisałam ostatnio, że chyba do Was dołączę...

Jestem po becie- 81.71.

Czy warto robić druga? Jeśli Tak, to kiedy?

Kiedy pójść do ginekologa na pierwsze usg żeby miało to sens?

Pomóżcie bo to pierwsza ciąża i jestem jeszcze na początku tej drogi-i ledwo co raczkuje!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

AgaRs betę najlepiej powtórzyć po 2 dniach. Potem na necie znajdziesz kalkulator przyrostu beta HCG.
A w którym dniu cyklu robiłaś badanie?

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Jestem przerażona bo naczytałam się głupot a może i nie głupot na internecie. I w zasadzie od czterech dni chodzę na lekach , najlepiej byłoby wyrzucić ten telefon. Cykle mam 25 dniowe. W 22 dać zrobiłam betę 31, tydzień później 723, jak myślicie czy to dobry przyrost. Do lekarza dopiero we wtorek a ja o niczym innym myśleć nie mogę. Boje się dodatkowo bo nie mam żadnych objawów , poza tym ze wreszcie nie mam problemów z zasypianiem. Jaka jest Wasza opinia ? Z góry dziekuek

Hej, nie masz się czym przejmować beta dobrze wzrosła ale na.wizytę jeszcze za wcześnie. Uszy do góry :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Jestem przerażona bo naczytałam się głupot a może i nie głupot na internecie. I w zasadzie od czterech dni chodzę na lekach , najlepiej byłoby wyrzucić ten telefon. Cykle mam 25 dniowe. W 22 dać zrobiłam betę 31, tydzień później 723, jak myślicie czy to dobry przyrost. Do lekarza dopiero we wtorek a ja o niczym innym myśleć nie mogę. Boje się dodatkowo bo nie mam żadnych objawów , poza tym ze wreszcie nie mam problemów z zasypianiem. Jaka jest Wasza opinia ? Z góry dziekuek
Uszy do góry - wtorek już blisko, betaHCG jest i rośnie, objawów nie ma - no żyć nie umierać! ;) A intenet to tak samo szczęście jak przekleństwo- czasem w czymś pomoże, ale czasem daje niepotrzebny powód do zmartwień... Herbatka, kocyk, spacerek i miłe spędzanie czasu - dla tego potencjalnego małego człowieczka w brzuchu :)

Do góry