reklama
Dziewczyny u mnie to samo! Jestem w pracy od 11 a już mam druga przerwę na jedzenie dużo nie jem ale co 2h żołądek domaga się czegoś, no to jem mdlosci jakby ucichly ale wzdęcia, bóle brzucha i glowy bardzo często. Jeszcze mąż chory wiec się trochę separujemy od siebie. trzymajcie się ciepło w ten sobotni dzień!
Mecenasowa27
Fanka BB :)
To tylko chyba ja taka bez objawowa. Dzisiaj tylko tak dziwnie w podbrzuszu jakby dzidzia się ruszala ale przecież to jeszcze zdecydowanie za wcześniej. Już wczoraj jak położyłam się spać to też to czułam i to dość mocno.
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Dziewczyny- pisałam ostatnio, że chyba do Was dołączę...
Jestem po becie- 81.71.
Czy warto robić druga? Jeśli Tak, to kiedy?
Kiedy pójść do ginekologa na pierwsze usg żeby miało to sens?
Pomóżcie bo to pierwsza ciąża i jestem jeszcze na początku tej drogi-i ledwo co raczkuje!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem po becie- 81.71.
Czy warto robić druga? Jeśli Tak, to kiedy?
Kiedy pójść do ginekologa na pierwsze usg żeby miało to sens?
Pomóżcie bo to pierwsza ciąża i jestem jeszcze na początku tej drogi-i ledwo co raczkuje!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Jestem przerażona bo naczytałam się głupot a może i nie głupot na internecie. I w zasadzie od czterech dni chodzę na lekach , najlepiej byłoby wyrzucić ten telefon. Cykle mam 25 dniowe. W 22 dać zrobiłam betę 31, tydzień później 723, jak myślicie czy to dobry przyrost. Do lekarza dopiero we wtorek a ja o niczym innym myśleć nie mogę. Boje się dodatkowo bo nie mam żadnych objawów , poza tym ze wreszcie nie mam problemów z zasypianiem. Jaka jest Wasza opinia ? Z góry dziekuek
Mecenasowa27
Hej, nie masz się czym przejmować beta dobrze wzrosła ale na.wizytę jeszcze za wcześnie. Uszy do góry :-)
reklama
DareToBe
Uszy do góry - wtorek już blisko, betaHCG jest i rośnie, objawów nie ma - no żyć nie umierać! A intenet to tak samo szczęście jak przekleństwo- czasem w czymś pomoże, ale czasem daje niepotrzebny powód do zmartwień... Herbatka, kocyk, spacerek i miłe spędzanie czasu - dla tego potencjalnego małego człowieczka w brzuchuHej dziewczyny, jestem tu nowa. Jestem przerażona bo naczytałam się głupot a może i nie głupot na internecie. I w zasadzie od czterech dni chodzę na lekach , najlepiej byłoby wyrzucić ten telefon. Cykle mam 25 dniowe. W 22 dać zrobiłam betę 31, tydzień później 723, jak myślicie czy to dobry przyrost. Do lekarza dopiero we wtorek a ja o niczym innym myśleć nie mogę. Boje się dodatkowo bo nie mam żadnych objawów , poza tym ze wreszcie nie mam problemów z zasypianiem. Jaka jest Wasza opinia ? Z góry dziekuek
Podziel się: