reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
A ja mam sahare w buzi wpadlam do sklepu i od razu po wode a pozniej jak kot z pęcherzem wc szukaj. Ah te ciaze;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie to samo! Jestem w pracy od 11 a już mam druga przerwę na jedzenie dużo nie jem ale co 2h żołądek domaga się czegoś, no to jem :p mdlosci jakby ucichly ale wzdęcia, bóle brzucha i glowy bardzo często. Jeszcze mąż chory wiec się trochę separujemy od siebie. trzymajcie się ciepło w ten sobotni dzień!

To tylko chyba ja taka bez objawowa. Dzisiaj tylko tak dziwnie w podbrzuszu jakby dzidzia się ruszala ale przecież to jeszcze zdecydowanie za wcześniej. Już wczoraj jak położyłam się spać to też to czułam i to dość mocno.

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny- pisałam ostatnio, że chyba do Was dołączę...

Jestem po becie- 81.71.

Czy warto robić druga? Jeśli Tak, to kiedy?

Kiedy pójść do ginekologa na pierwsze usg żeby miało to sens?

Pomóżcie bo to pierwsza ciąża i jestem jeszcze na początku tej drogi-i ledwo co raczkuje!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

AgaRs betę najlepiej powtórzyć po 2 dniach. Potem na necie znajdziesz kalkulator przyrostu beta HCG.
A w którym dniu cyklu robiłaś badanie?

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Jestem przerażona bo naczytałam się głupot a może i nie głupot na internecie. I w zasadzie od czterech dni chodzę na lekach , najlepiej byłoby wyrzucić ten telefon. Cykle mam 25 dniowe. W 22 dać zrobiłam betę 31, tydzień później 723, jak myślicie czy to dobry przyrost. Do lekarza dopiero we wtorek a ja o niczym innym myśleć nie mogę. Boje się dodatkowo bo nie mam żadnych objawów , poza tym ze wreszcie nie mam problemów z zasypianiem. Jaka jest Wasza opinia ? Z góry dziekuek

Hej, nie masz się czym przejmować beta dobrze wzrosła ale na.wizytę jeszcze za wcześnie. Uszy do góry :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Jestem przerażona bo naczytałam się głupot a może i nie głupot na internecie. I w zasadzie od czterech dni chodzę na lekach , najlepiej byłoby wyrzucić ten telefon. Cykle mam 25 dniowe. W 22 dać zrobiłam betę 31, tydzień później 723, jak myślicie czy to dobry przyrost. Do lekarza dopiero we wtorek a ja o niczym innym myśleć nie mogę. Boje się dodatkowo bo nie mam żadnych objawów , poza tym ze wreszcie nie mam problemów z zasypianiem. Jaka jest Wasza opinia ? Z góry dziekuek
Uszy do góry - wtorek już blisko, betaHCG jest i rośnie, objawów nie ma - no żyć nie umierać! ;) A intenet to tak samo szczęście jak przekleństwo- czasem w czymś pomoże, ale czasem daje niepotrzebny powód do zmartwień... Herbatka, kocyk, spacerek i miłe spędzanie czasu - dla tego potencjalnego małego człowieczka w brzuchu :)

Do góry