Anabela82
Fanka BB :)
No to spoko [emoji16][emoji16]Anabela82, są i starsze
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to spoko [emoji16][emoji16]Anabela82, są i starsze
Anabela82, są i starsze
A ja ciagle zestresowana , czy napewno się uda. Lekarz dopiero w poniedziałek , ale pewnie i tak mi wiele nie powie jeszcze. W pierwszej ciąży się niczym nie stresowałam, a teraz chodzę jak na bombie. Niepotrzebnie naczytałam się tych artykułów o poronieniach. Przy pierwszej ciazy tez nie było Problemu w ogóle z zajściem a tutaj dobre ponad pół roku minęło. Myślałam że to już mam lat za dużo. [emoji5][emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
mpatkam jak to za dużo lat? Ja mam 35 i w tamtym roku urodziłam pierwsze. Drugie urodzę mając 36. Stres w ciąży jest normalny. Ja wczoraj robiłam znowu test, żeby się upewnić, że wszystko jest ok, bo nie mam prawie żadnych objawów.
Anabela82 dzięki widzę, że ten sam rocznik jesteśmy
Mecenasowa27 ty tak ciągle noce zarywasz czy tylko dzisiaj?
Pracuje na trzy zmiany więc co trzy tygodnie nocki mi wypadają ale już mam weekend :-) na pewno dam znać jak już wyjdę od lekarza eeeh denerwuje się :/mpatkam jak to za dużo lat? Ja mam 35 i w tamtym roku urodziłam pierwsze. Drugie urodzę mając 36. Stres w ciąży jest normalny. Ja wczoraj robiłam znowu test, żeby się upewnić, że wszystko jest ok, bo nie mam prawie żadnych objawów.
Anabela82 dzięki widzę, że ten sam rocznik jesteśmy
Mecenasowa27 ty tak ciągle noce zarywasz czy tylko dzisiaj?