reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Dziewuszki które maja juz dziecko i są w ciąży.... Czy wam tez siada na lep? Ja normalnie mam co chwila doly ze nie mysle o dziecku w brzuchu ze sie jakos za bardzo tym nie ekscytuje mimo ze staraliśmy sie o drugie dziecko i jak mnie dopadnie myśl " chyba nie powinnam stać wśród palaczy" albo " kuzwa wypilam pól butelki coli" to lapie mnie taki dol bo ja zapominam o tym ze w ciszy jestem . Idę sobie idę spacerkiem ze szkoły o wszystkim pomysle ale nie o dziecku co mam w sobie. Może dzis pelnia i mi odbilo ale usiadlam j sie rozwylam,
czy "siada na łeb" to nie wiem, ale zabroniłam M komukolwiek mówić, czekam na wizytę potwierdzającą, ale jak siedzę w pracy i jest chwila spokoju, to już myśle jak będę w domu i na spokojnie szykować się na przywitanie drugiego szkraba. A jak jeszcze coś planujemy w pracy na grudzień, to tylko zastanawiam się, czy dotrwam. Ale nic nie mówię, to jeszcze początki.

I szkola... Poród w czerwcu a zakończenie collegu pod koniec. ciekawe czy w pologu będę zachrzaniac na zajęcia
Jak trzeba to wszystko się da :)
A co do Twojego wcześniejszego pytania - też zauważyłam, że nie ekscytuję się tą ciążą (mimo że planowana i wymarzona, a na dzieciątko czekamy z utęsknieniem wszyscy) tak bardzo jak pierwszą - może dlatego że to już dla mnie nie nowość :) Może ekscytowanie się to złe słowo, ale dużo mniej się przejmuję - wtedy jak tylko coś zakłuło to od razu pół dnia leżenia i wypoczynek, teraz po prostu dalej funkcjonuję ;)

Ja też się bardzo cieszę z ciąży, była planowana, ale ciągle mnie strach oblatuje że to za szybko po promieniu, no i że znów dojdzie do tragedii;(
A 1sza ciąża bez problemów większych przebiegała...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo. To pierwsza moja ciąża - baaaardzo długi wyczekiwana. Które z Was przegapiły mój pierwszy post to mam swój cud dzięki in vitro - raczej nie jestem jakaś panikarka i nie traktuje się inaczej niż orzed - No poza dźwiganiem ciężkich rzeczy - to jedyne co mam to taki strach irracjonalny co będzie jak sobie nie poradzę albo będę zła mama, trochę strachu tez o zmiany w ciele co będzie jeśli jie będę mogła schudną itp. Głupie takie problemy i jak pisze irracjonalne ale gdzieś w głowie siedzą a później czuje się winna ze powinnam się cieszyć ze się udało i to za pierwszym razem. Ze jest tyle rzeczy za które powinnam być wdzięczna . A ja tu wymyślam ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie dopadła bezsenność. W pierwszej ciąży szybko poszłam na zwolnienie i mogłam odpisać w dzień. Teraz będzie ciężko :(
Dziewczyny jakich aplikacji używacie? Ja mam Moja ciąża, ale może macie coś fajniejszego? :) Miłego dnia :)

Ja dopiero kończę pracy i dziś szybki sen bo tylko 3H i będę musiała wstać a o.14 wizyta która trochę się stresuje :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopiero kończę pracy i dziś szybki sen bo tylko 3H i będę musiała wstać a o.14 wizyta która trochę się stresuje :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia na wizycie. Daj znać po. Ja dziś też jadę do dr tak ok. 15.00.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie dopadła bezsenność. W pierwszej ciąży szybko poszłam na zwolnienie i mogłam odpisać w dzień. Teraz będzie ciężko :(
Dziewczyny jakich aplikacji używacie? Ja mam Moja ciąża, ale może macie coś fajniejszego? :) Miłego dnia :)
Preglife

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry