Dziewczyny jak tam samopoczucie? Bo u mnie coraz gorzej ... Mdłości, zawroty głowy, bóle kręgosłupa. Pracuje cały czas na nogach wiec nie wiem czy to nie skonczy się dość szybko L4. Na jedzenie też nie mogę patrzeć mimo ze jestem cały czas głodna i to tylko nasila mdłości. Co Wam wchodzi najlepiej z jedzenia, jakieś propozycje ?
reklama
Mimika99
Początkująca w BB
Witam się i ja, znalazłam was wczoraj. Przeczytałam wczoraj pierwszych 10 stron, ale idziecie jak burza i nie wiem czy zdążę nadrobić resztę.
O ciąży wiem od tygodnia, nie mam żadnych objawów oprócz pobolewania podbrzusza jak ponoszę za dużo Małą.
W domu mam 19-miesięczną córeczkę
Życzę wszystkim nam nudnych 9 miesięcy
O ciąży wiem od tygodnia, nie mam żadnych objawów oprócz pobolewania podbrzusza jak ponoszę za dużo Małą.
W domu mam 19-miesięczną córeczkę
Życzę wszystkim nam nudnych 9 miesięcy
Dziękuję za odpowiedź - to na wizycie po proszę o zaświadczenie od gina. Pracuję w przedszkolu jako pomoc nauczyciela - opiekuje się chłopcem z autyzmem. Niestety za marne grosze ale najważniejsze jest umowa do sierpnia 2018 r.
Też muszę sprawdzić swoją betę bo nie wiem dokładnie który to tydzień jakoś się nie mogę połapać na tym ich przeliczniku
W czerwcu 2011 rozpoczynałam wątek luty 2012 stąd znam to forum
Trzymam kciuki za Wszystkie fasolki
Też muszę sprawdzić swoją betę bo nie wiem dokładnie który to tydzień jakoś się nie mogę połapać na tym ich przeliczniku
W czerwcu 2011 rozpoczynałam wątek luty 2012 stąd znam to forum
Trzymam kciuki za Wszystkie fasolki
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Czytałam ze w ciągu 48H powinien wzrosnąć o 66% a 72H 110% dlatego.wydaje mi.się ze mam trochę za duży przyrostDziękuje
Jestem szczęśliwa , ale tez zestresowana do pierwszego USG
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
DareToBe
Jakże miło poznać kolejne czerwcowe mamusie
Czytam i czytam (bo piszemy dużo) i widzę, że nie tylko ja mam coraz więcej ciążowych dolegliwości - z jednej strony mnie cieszą, a z drugiej mam ich dosyć! Doszły u mnie nudności (viva cukierki imbirowe) i dopiero teraz zrozumiałam jaki to dramat - zwłaszcza że w poprzedniej ciąży nie miałam - także wszystkim dziewczynom z nudnościami szczerze współczuję!
Dzień przyniósł też u mnie chwilę refleksji, czy rzeczywiście w pracy jak moja (pracuję w szpitalu) nie powinno się jednak szybciej iść na L4, bo ten poziom stresu jaki da się osiągnąć zdecydowanie nie będzie korzystny dla ciąży W każdym razie do końca grudnia nie mam wyboru, a potem będę się zastanawiała
Czytam i czytam (bo piszemy dużo) i widzę, że nie tylko ja mam coraz więcej ciążowych dolegliwości - z jednej strony mnie cieszą, a z drugiej mam ich dosyć! Doszły u mnie nudności (viva cukierki imbirowe) i dopiero teraz zrozumiałam jaki to dramat - zwłaszcza że w poprzedniej ciąży nie miałam - także wszystkim dziewczynom z nudnościami szczerze współczuję!
Dzień przyniósł też u mnie chwilę refleksji, czy rzeczywiście w pracy jak moja (pracuję w szpitalu) nie powinno się jednak szybciej iść na L4, bo ten poziom stresu jaki da się osiągnąć zdecydowanie nie będzie korzystny dla ciąży W każdym razie do końca grudnia nie mam wyboru, a potem będę się zastanawiała
Olasec
Mecenasowa to może bliźniaki będą
Oj u mnie dziś 5+6 a mdłości męczą strasznie. Do tego zawroty głowy i ból kręgosłupa też dają w kość . W niedzielę wymiotowałam i coś mi się wydaje, że w tej ciąży też rzyganie mnie nie ominie.
Oj u mnie dziś 5+6 a mdłości męczą strasznie. Do tego zawroty głowy i ból kręgosłupa też dają w kość . W niedzielę wymiotowałam i coś mi się wydaje, że w tej ciąży też rzyganie mnie nie ominie.
Mecenasowa27
Też się zastanawiałam ze może bliźniaki ale podobno np mdłości sa silniejsze a ja mam 6 tydzień i nie mam mdłości wcale :-) może dzidziuś bedzie większy bo ja mam 170 a tatuś 196 :-)
A ja o dziwo prócz bólu piersi, zgagi, bólów podbrzusza i sennosci innych dolegliowści brak - a i jeszcze czuję się jakbym w brzuchu opuchnięta była. Przy pierwszych 2 ciażach miałam już dawno nudności i wymioty.
Już nie mogę doczekać się usg
Już nie mogę doczekać się usg
reklama
Podziel się: