Hej dziewczyny! Ja nie będę pewnie miała tak dużo czasu na forum jak w pierwszej ciąży, może w grudniu coś się zmieni jak będę miała lepszy telefon i będę mogła logować się z niego.
Na czerwcówkach 2016 nie było tylu dziewczyn z problemami z zajściem w ciąże, strasznie mi przykro, że tak długo musiałyście walczyć o maluszka..
Ta ciąża to dla nas niespodzianka. Chcieliśmy 3 lata różnicy między dziećmi bo pierwszą ciążę miałam zagrożoną, teraz z 16 miesięcznym dzieckiem, mężem pracującym za granicą nie wiem jak dam sobie radę jeżeli problemy się powtórzą
Pierwsza ciąża bezobjawowo.. Teraz przytyłam w tyłku
, i czuję zmęczenie..
A dzisiaj moja córa sobie biega bez drzemki.. Dała by mi troszkę tej energii
O 19 jadę na oddział do mojego ginekologa po wyznaczenie terminu wizyty.
Zastanawiam się też czy w ciążę nie zaszłam już w poprzednim cyklu.. Bo w tym nie widziałam dni płodnych, a poprzedni okres trwał krócej niż zazwyczaj.
Matko.. w poprzedniej ciąży miałam tyle czasu żeby siedzieć na forum, czytać artykuły, szykować wyprawkę, robić badania bety, czy progesteronu.., wiedziałam już wcześniej z którego jajnika jest jajeczko i, że będę mamą dziewczynki
Teraz to jakaś karuzela! Ale jestem z wami!
Mam nadzieję, że przeniesiemy się w końcu na fb bo tam będę na pewno z Wami na bierząco
Trzymajcie się! Buziaki :*