reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Test powtórzyłam nie ma kreski 2 tamten musiał być zepsuty. Więc niestety nie dołączę do was . Trzymam kciuki za resztę :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dolaczam :) u mnie termin na 28 maja ale bankowo przenosze wiec trzymam sie z wami :) syna 4 lata temu urodzilam 6 czereca. Trzymajcie sie!

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie dopiero dojda dziewczyny za kilka dni/tydzien bo puki co terminy im wychodza zapewne na koniec maja :)

Nadszedł ten piękny dzień - nawet jeszcze Małżonek nie wie - że zrobiłam test i wyświetlił się wynik "pregnant 1-2" :)
Mam tak nieregularne cykle, że to po prostu CUD - na zwykłym tescie jest praktycznie niewidoczna druga kreseczka (jak wiem że powinna być to oczami wyobraźni widzę :p), za to elektroniczny wyświetla pięknie :D:D:D
Za kilka dni zrobię raz jeszcze i w imienimy powiem Małżonkowi. A wstępny termin idealny: Dzień Dziecka!
Dziewczyny, trzymam kciuki żeby szybko pojawiło się tu nas cała masa! :)
Gratulacje;)

Zbliża się "godzina zero" (czyli jutro) kiedy powiem Małżonkowi :) Co prawda jest chory i na antybiotyku od dziś, ale na 100% będzie skakał z radości :D Teraz modlę się o bezpieczne dotrwanie do 12 tygodnia, potem do pierwszych kopnięć i w końcu do porodu, choć przyznam, że nadal jestem oszołomiona tym że jestem w ciąży, jakieś to takie nierzeczywiste ;)

Daretobe i jak tam?? Malzonek juz wie??

Gdzie te nasze czerwcowe mamy? Toz to juz powinny pozytywne testy im wskazywac termin na poczatek czerwca :) czekamy mamusie!

reklama
No już wie i po prostu dziki szał :p Z jednej strony zdajemy sobie sprawę, że daleka droga do porodu i wiele zakrętów może się zdarzyć, ale super wiedzieć, że się udało :) No i ciągle chodzi i pyta czy zrobić herbatkę, czy coś przynieść - nie wiem jak przeżyję te 9 miesięcy ;););)

Do góry