reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Hej dolaczam u mnie termin na 28 maja ale bankowo przenosze wiec trzymam sie z wami syna 4 lata temu urodzilam 6 czereca. Trzymajcie sie!
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Pewnie dopiero dojda dziewczyny za kilka dni/tydzien bo puki co terminy im wychodza zapewne na koniec maja
Gratuluję dziewczyny i życzę błogiej ciąży [emoji5]
---24tc---
---24tc---
Kasienka3b
Fanka BB :)
GratulacjeNadszedł ten piękny dzień - nawet jeszcze Małżonek nie wie - że zrobiłam test i wyświetlił się wynik "pregnant 1-2"
Mam tak nieregularne cykle, że to po prostu CUD - na zwykłym tescie jest praktycznie niewidoczna druga kreseczka (jak wiem że powinna być to oczami wyobraźni widzę ), za to elektroniczny wyświetla pięknie
Za kilka dni zrobię raz jeszcze i w imienimy powiem Małżonkowi. A wstępny termin idealny: Dzień Dziecka!
Dziewczyny, trzymam kciuki żeby szybko pojawiło się tu nas cała masa!
DareToBe
Zbliża się "godzina zero" (czyli jutro) kiedy powiem Małżonkowi Co prawda jest chory i na antybiotyku od dziś, ale na 100% będzie skakał z radości Teraz modlę się o bezpieczne dotrwanie do 12 tygodnia, potem do pierwszych kopnięć i w końcu do porodu, choć przyznam, że nadal jestem oszołomiona tym że jestem w ciąży, jakieś to takie nierzeczywiste
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Daretobe i jak tam?? Malzonek juz wie??
Gdzie te nasze czerwcowe mamy? Toz to juz powinny pozytywne testy im wskazywac termin na poczatek czerwca czekamy mamusie!
Gdzie te nasze czerwcowe mamy? Toz to juz powinny pozytywne testy im wskazywac termin na poczatek czerwca czekamy mamusie!
reklama
DareToBe
No już wie i po prostu dziki szał Z jednej strony zdajemy sobie sprawę, że daleka droga do porodu i wiele zakrętów może się zdarzyć, ale super wiedzieć, że się udało No i ciągle chodzi i pyta czy zrobić herbatkę, czy coś przynieść - nie wiem jak przeżyję te 9 miesięcy
Podziel się: