reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny gratuluję ciąży! Trzymam kciuki za spokojny przebieg!
Ja jestem czerwcową mamą 2016, mam córeczkę, a tu dzisiaj psikus znowu bobas z terminem na 04.06 z ostatniej om. Chociaż córkę urodziłam przed terminem więc może będzie maj :)

reklama
Hej dziewczyny wielkie gratulacje dla Was [emoji4] Jestem mamą Juliana z czerwca 2014 a teraz oczekujemy następnej fasolki [emoji322][emoji4] termin mam na 1 czerwiec [emoji16] Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam ... Termin wychodzi na 2 czerwca. Już 3 miesiące temu dolaczylam do jednej grupy Ale niestety puste jajo. Boję się co kolejek myśleć i planować bo różnie może być. Wczoraj i dziś coś mnie brzuch boli. Mam już jedno dziecko z czerwca 2014.

3majcie kciuki żeby tym razem się udało

Gratulacje! :) A czerwiec jeat bardzo dobrym miesiącem do rodzenia dzieci :D Ja też wszystkim nam życzę ogromu powodzenia, żeby te ciąże skończyły się radością!
Stresuję się przeogromnie, bo obecnie jestem przeziębiona, Mąż chory na antybiotyku - ogólnie wszyscy wkoło chorzy :(

Też się tego boję. Staram się unikać chorych. Początek ciąży to zły czas na choroby ale zwykle przeziębienie nie powinno zaszkodzić. Ja też się boję z powodu tych boli brzucha. Biorę nospe i duphaston i staram się odpoczywać wiadomo przy dziecku nie zawsze się da. Za 2-3 tyg planuje wizytę u giną. I dopiero wtedy jak będzie ok zacznę się cieszpyć.

Zosia urodziłam 2czerwca 2014 i teraz znowu termin na 2czerwca. To musi być dobry znak

Ja mam dzis jakies plamienia wiec tez w stresie. Szczerze mowoac jestem ogromnie zestresowana, za mna juz 3 poronienia wiec nie zdziwie sie jesli bedzie kolejne :(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Bierzesz jakieś leki? Ja mam cały Arsenal więc nic już zrobić nie mogę pozostaje tylko czekać i odpoczywać.

Biore duphaston i to co zwykle czyli kwas foliowy, magnez... czasem nospe. Dokladnie pozostaje tylko czekac. Czasem chocbysmy nie wiem co zrobili to nie zmieni sytuacji jesli cos jest nie tak...

reklama
Ewa ja mieszkam w uk i lekarz wogole nic mi nie zalecil bo tu to selekcja naturalna. Duphaston biore na wlasna reke. W sumie acard tez mam w szafie ale nie bylam pewna co do niego. W czwartek mam wizyte u polskiego ginekologa i zobaczymy co powie.

Do góry