Ja też się boję, że jak ze starszą córką nie bylo problemow, to teraz bedzie odwrotnie. Oby nie!!U mnie to już prehistoria, ale jak Staś był mały to wszyscy powtarzali mi, że nie wiem co to znaczy mieć dziecko - bo do drugiego roku życia (oczywiście poza karmieniami) spał od 20-21 do ok. 9, po czym od 11-13 i od 16-18 Także przesypiał jak mały kociak większą część dnia I jako wisienka na torcie, to od 3 do 5 roku życia nadal spał 2 godziny po południu - śpioch po mamusi, bo ja też tak mogę I nadal kocham weekendy, bo jak nie ma nastawionego budzika to sypiamy podobnie - do 10-11 sie nam zdarza
I tu pojawiają się wszystkie przepowiednie, że "drugie dziecko jest zupełnie inne od pierwszego" co mnie PRZERAŻA! Oby moja brzuszkowa lokatorka poszła w ślady braciszka!
No widzisz, a ja bym chciała drugą córeczke, a wszyscy mówią, że będzie chlopak Czuje sie też zupelnie inaczej, gorzej. Brakuje mi energii, mam czasem zawroty glowy, ogolnie slabiej sie czuje. Ale z drugiej strony w poprzedniej ciąży mialam skurcze lydek i problemy z oddychaniem, bo mialam caly czas nos przytkany :/Ja tez bylam strasznie rozczarowana jak dowiedzialam sie ze bedzie dziewczynka i nie umialam sobie rpzez pierwszy tydzien poradzic z ta myślą. A teraz cieszę sie bardzo mysle ze to tylko kwestia nastawienia i po jakims czasie na pewno bedziesz sie cieszyc
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No nic, jeszcze tydzien i połowkowe, chyba że wcześniej przyjdą wyniki z amnio to poznamy płeć