reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
O matulko bliźniaki [emoji7] gratulacje podwójnego szczęścia [emoji7]

@TamiSu niestety nie w każdych przypadkach to działa w ciąży z synkiem wymiotowalam połowę ciazy na widok jedzenia było mi jeszcze gorzej później też wcale wiele nie jadłam miałam dużo ruchu a przytyłam 22kg... na drugi dzień po porodzie jiz nie miałam 12 [emoji23] w sumie sam synek miał 4kg jak.soe urodził a mój organizm zatrzymywał ogromne ilości wody w organizmie i wyglądałam jak wieloryb startowałam z wagą 58kg przy 172cm skończyłam na 80....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

O matulko bliźniaki [emoji7] gratulacje podwójnego szczęścia [emoji7]

@TamiSu niestety nie w każdych przypadkach to działa w ciąży z synkiem wymiotowalam połowę ciazy na widok jedzenia było mi jeszcze gorzej później też wcale wiele nie jadłam miałam dużo ruchu a przytyłam 22kg... na drugi dzień po porodzie jiz nie miałam 12 [emoji23] w sumie sam synek miał 4kg jak.soe urodził a mój organizm zatrzymywał ogromne ilości wody w organizmie i wyglądałam jak wieloryb startowałam z wagą 58kg przy 172cm skończyłam na 80....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem bo to akurat jest temat rzeka ale mi chodziło jedynie by uważać w kwestii jedzenia i nie jeść za dwojga tylko dla dwojga. Bo nie sztuka się najeść dużo i rozepchać żołądek ale żeby zjeść zdrowo i pożywnie nawet w ciąży. Bo są przypadki że kobiety tyją w ciąży ponad 30 kg dzidzia tylko 3 ma albo mniej bo jak to mówią zajada dzieciaka kobieta.

reklama
Do góry