reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
poddaje sie..........nie dam rady was przeczytac skonczyłam na tym ze komuś rąbło w plecach:p

Napisze co u mnie 6t2d z wyliczen kalkulatora lekarza ogólnego mam na zatydzien w piatek. Pewnie wysle mnie do poloznej. I okresli mniej wiecej co robić dalej i cego sie spodziewac ze strony poloznej itp.

Objawy zaczynaja powoli zapachy dochodzic zgaga wieczorami i wstret do wieczornego jedzenia a jak juz zjem to mam wstret jak o tym omysle cycki wielkie i bolą
U mnie tyle:p

Syn ma zapalenie krtani , a mnie coś gardło pobolewa , obym soe nie zaraziła ...

Na żołądek herbata z rumianku dobra , przynajmniej na mnie działa

:happy:

Kasiaa12 - nie jest to oczywiste, że po cc musi być kolejne cc! Z powodzeniem rodzą u nas pacjentki po cięciach - to tylko zależy czy pacjentka chce :) Jeśli np. wskazaniem do cc była miednica kostna ścieśniona to to wskazanie nie ustępuje przy kolejnych ciążach i ta pacjentka zawsze będzie miała cięcia, ale jeśli wskazaniem były np. wahania tętna płodu czy brak postępu porodu to spokojnie można próbować rodzić :) Oczywiście każdą sytuację ocenia indywidualnie lekarz prowadzący :)

reklama
Do góry