reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

A mnie dopadły pierwsze objawy ciążowe mam piersi o 2 rozmiary większe... tak poza tym to nic i oby tak już zostało. Od dzisiaj jeszcze 30 dni do pierwszej wizyty [emoji31] niech ten czas szybciej leci! Dzisiaj już w miarę zapanowałam nad bólem chodź nadal ledwo się ruszam to poszliśmy z synkiem na karuzele pierwszy raz w życiu jeździł na nich i jaka radość była :)

Ja nie pracuje bo z mężem nie chcemy oddawać 14 tygodniowego dziecka do żłobka... dlatego jak z synkiem siedzę w domu do 2.5 lat jak pójdzie do szkoły tak z drugim dzieckiem tez tyle będę siedzieć w domu. A potem zacznę poszukiwania pracy

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi za to strasznie sie odbija i pobolewa żołądek :) jutro na szczęście krótki dzień pracy :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie 5+4 d i dalej nic , cycki jak cytrynki ..... ach coraz więcej wątpliwości mam CY napewno wszystko Ok ....
Nie możesz myśleć ze jeśli nie masz żadnych dolegliwości to jest coś nie tak. U wierz dałabym wszystko byle mieć ciążę bez żadnych dolegliwości. Dla mnie rosnące piersi to nic przyjemnego tym bardziej ze mam z nimi poważne problemy po karmieniu synka. A w pierwszej ciąży wskoczyłam z B do G... mam nadzieje ze teraz nie będzie tak drastycznie.

Głowa do góry na pewno jest wszystko dobrze trzeba być dobrej myśli :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry