DareToBe
Fanka BB :)
Kocham fotoksiążki! @AgaRS90 - super zdjęcia i super pamiątka! Ja czasem mam takie zrywy kiedy robię kilka książek za jednym razem, a potem to się tak zbiera i zbiera - bo najgorsza robota to segregiwanie zdjęć i typowanie tych, które chce się wywołać... Końcem zeszłego roku wywołałam książkę o wdzięcznym tytule "2017", a teraz powoli zbieram się do wywołania "2016" i "ŚLUB" (to największy dramat, bo ... od ślubu minęło 9 lat )
A co do męczenia się to kurcze czuję się jakbym miała 100 lat... mieszkam w kamienicy na 3 piętrze (wysokość odrobinę większa niż 4 piętra w standardowym budownictwie), szatnię w pracy mam na 3,5 piętrze, ale piętra mają 5 metrów (!!!) i jak tu albo tu wchodzę po schodach to ledwo dyszę! Z resztą wystarczy bardziej ożywiona dyskusja i się potrafię zmachać
A co do męczenia się to kurcze czuję się jakbym miała 100 lat... mieszkam w kamienicy na 3 piętrze (wysokość odrobinę większa niż 4 piętra w standardowym budownictwie), szatnię w pracy mam na 3,5 piętrze, ale piętra mają 5 metrów (!!!) i jak tu albo tu wchodzę po schodach to ledwo dyszę! Z resztą wystarczy bardziej ożywiona dyskusja i się potrafię zmachać