Dla mnie rogal do spania to super sprawa, fakt zajmuje sporo miejsca w łóżku, ale przytulam się do niego częściej niż do męża teraz często bolą mnie plecy lub tyłek to na lewym boku sobie można nogę zarzucić i wszystko się jakoś rozluźnia. A czasem leżę na prawym to wtedy poduchę mam za plecami do podparcia. tylko też tak jak któraś napisała zdarza się że brzuch mi twardnieje tak samo jak na plecach leżę. Więc chyba ciało samo da sygnał jakby jakaś pozycja była nieodpowiednia.
Co do samopoczucia to u mnie od tego 5mc jest znaczna poprawa, normalna aktywność nie sprawia mi problemu i po prostu chce mi się robić różne rzeczy, o tyle już samo stanie np w kolejce czy przebywanie w dusznych miejscach to tragedia.
Wywoływanie zdjęć-super, ja się zebrałam przed końcem roku i wywołałam 300 zdjęć z jakiś 3 lat. Polecam na allegro wywoływanie bo jest tanio i szybko i jak się wgrywa do programu to od razu widać czy dane zdjęcie się nadaje czy ma za słabą jakość.
Co do samopoczucia to u mnie od tego 5mc jest znaczna poprawa, normalna aktywność nie sprawia mi problemu i po prostu chce mi się robić różne rzeczy, o tyle już samo stanie np w kolejce czy przebywanie w dusznych miejscach to tragedia.
Wywoływanie zdjęć-super, ja się zebrałam przed końcem roku i wywołałam 300 zdjęć z jakiś 3 lat. Polecam na allegro wywoływanie bo jest tanio i szybko i jak się wgrywa do programu to od razu widać czy dane zdjęcie się nadaje czy ma za słabą jakość.