ZUZA.80
Fanka BB :)
Chyba chodziło o osobę której Asia odpowiadałaCzemu tak sądzisz?
Przecież dodawała zdjęcie, nawet z twarzą, jak kupowała ogrodniczki ciążowe..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba chodziło o osobę której Asia odpowiadałaCzemu tak sądzisz?
Przecież dodawała zdjęcie, nawet z twarzą, jak kupowała ogrodniczki ciążowe..
Też się na to wybieram ale w przyszłym tygodniu [emoji16] i liczę na to o ze dam radę tak jak ty ! A dziś dentysta i mała ubytek do naprawy...może dam radę bez znieczulenia?jak myślicie czy brać od razu?Ja właśnie siedzę i robię krzywą cukrową. Ta cytrynowa glukoza nie jest taka zła pierwsza godzina już prawie za mną miłego dnia!
Aaa teraz to ma sens..[emoji12]Chyba chodziło o osobę której Asia odpowiadała
U mnie takie prawdziwe ruchy "kopniaki" pojawiły się właśnie na początku 20 tyg i już kilka dni później mąż mógł je poczuć przez skórę
Też jestem za wątkiem zamkniętym, ale z racji że to moje pierwsze w życiu forum na którym jestem to nie mam pojęcia jak to się odbywa
Wczoraj wieczorem przyszła moja pierwsza paczka z Dzidziusiowym zamówieniem, niby same "pierdółki" ale jaram się jak nie wiem ah te hormony...Zobacz załącznik 836404
Z tego co siostra opowiadała to maxicosi? Czy jakoś tak to porządne foteliki, ktote można wpiac do ramy wózka i tak też chyba zrobimy.Wózki Adamex widziałam w Smyku i bardzo mi się spodobały. Zastanawiam się nad Babetto a Adamex. Cenowo wygląda podobnie.
O Babetto słyszałam, że często reklamowane są, bo stelaże się łamią, ale to przykład może dwóch osób, które mi o tym powiedziały, ze swojego doświadczenia..
Girls czy będziecie kupować oprócz gondolki do wózka wpinany fotelik? Widuję, że tak mamy wożą maluchy, szczerze też bym chciala, bo ze stelaża do auta. Zawsze możemy jechać na spacer dalej bez gondoli, ale mój mąż marudzi, że jemu to nie tak fajnie ciągle wpinać fotelik do auta.
Chyba, że to się osobno bierze? ( Nie jestem na czasie ) fotelik do auta osobno i do wózka osobno.