reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

H&M ma też fajne bluzki ciążowe w dwupakach. Niezbyt drogie i są dłuższe, wiec nadają się do legginsów. Ja chodzę głównie w legginsach lub sukienkach, chociaż dwie pary portek mam od przyjaciółki (z c&a). Po domu dresy niżej opuszczone. Jak mnie coś uciska, to się Igor buntuje i wypycha od środka to miejsce, raz go przycisnęłam blatem od biurka, bo zapominam, że mam większy obwód nagle...

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, jak u Was z kondycją? Ja dałam się wyciągnąć na długi spacer po lesie i padam z nóg [emoji23] Musiałam robić przystanki co chwilę żeby odsapnąć, mój wybranek był w szoku bo wie że nie lada że mnie piechur[emoji4] Ale warto było tak zdrowo wymarznąć, może uda się w końcu zasnąć bez problemów.

1516552046-a2abd6dae2c905ae-aaaaaa.jpeg

1516552057-2603ce14cd41272f-aaaaaa.jpeg

1516552069-9a681ec0c5d27296-aaaaaa.jpeg

1516552080-660486a08fe8ea30-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jak u Was z kondycją? Ja dałam się wyciągnąć na długi spacer po lesie i padam z nóg [emoji23] Musiałam robić przystanki co chwilę żeby odsapnąć, mój wybranek był w szoku bo wie że nie lada że mnie piechur[emoji4] Ale warto było tak zdrowo wymarznąć, może uda się w końcu zasnąć bez problemów.

Warto było się tak zmęczyć , piękne widoki:)

U mnie kondycja również słaba, gdzie zawsze byłam aktywna...teraz wejście na 4 piętro to wyzwanie he he

Warto było się tak zmęczyć , piękne widoki:)

U mnie kondycja również słaba, gdzie zawsze byłam aktywna...teraz wejście na 4 piętro to wyzwanie he he

Popieram - przepiękna zima i super zdjęcia!
U mnie niestety z kondycją też kiepsko. W domu wyjdę na górę i zejdę na dół i już sapię :/ Chciałam w przyszłym tygodniu zacząć chodzić na zajęcia dla kobiet w ciąży, ale nie wiem czy dam radę.. Tam oprócz ćwiczeń na piłkach, takich na mięśnie miednicy jest też trochę ćwiczeń na nogi i tu może być dla mnie problem. Ale zobaczymy... Wiem, że w 2 ciążach te ćwiczenia mi pomogły. Tzn. przytyłam tylko ok. 12-13 kg, dobrze się czułam i miałam szybkie porody sn :) Potem też w miarę szybko wracałam do swojej wagi. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie...

Ale masz super bluzkę! Chcę taką! :D
Ja też chodzę w ciuchach sprzed ciąży, choć brzuch coraz większy. Miałam takie luźniejsze jeansy i one są teraz "na styk". Myślę, że to ich ostatnie dni na moim tyłku ;) Oprócz tego tak jak dziewczyny pisały - leginsy i sukienki/ tuniki. Mam spodnie ciażowe z H&M z poprzedniej ciąży, ale takie materiałowe i cienkie, raczej na wiosnę, nie na zimę. I właśnie poluję na jeansy ciążowe w h&m..

Powiem Wam, że i tak mamy dobrze, bo jak nasze brzuchy będą mega wielkie, to wystarczy zaopatrzyć się w kilka letnich tunik/sukienek w zwykłym sklepie w rozmiarze np. 44 i da radę przetrwać. Ja tak robiłam wcześniej i kupowałam je w Carry albo Camaiue. Nie są drogie jak typowe sukienki ciążowe, a naprawdę są dobrej jakości. Moja koleżanka ma termin na luty i musiała zaopatrzyć się w zimową kurtkę odpowiednich rozmiarów, do tego trochę jej urosły stopy, więc musiała kupić nowe kozaki, o swetrach nie wspominając, bo przecież trzeba uważać, żeby nie zmarznąć... Jasne, że to wszystko można potem sprzedać, ale jednak najpierw trzeba wydać na to sporo $.
Reserved niedawno kupiona na promo, jest taka luźna z gumką na dole i jeszcze trochę w niej pochodze, a i po ciąży mi posłuży:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

PRZEPIEKNIE [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Popieram - przepiękna zima i super zdjęcia!
U mnie niestety z kondycją też kiepsko. W domu wyjdę na górę i zejdę na dół i już sapię :/ Chciałam w przyszłym tygodniu zacząć chodzić na zajęcia dla kobiet w ciąży, ale nie wiem czy dam radę.. Tam oprócz ćwiczeń na piłkach, takich na mięśnie miednicy jest też trochę ćwiczeń na nogi i tu może być dla mnie problem. Ale zobaczymy... Wiem, że w 2 ciążach te ćwiczenia mi pomogły. Tzn. przytyłam tylko ok. 12-13 kg, dobrze się czułam i miałam szybkie porody sn :) Potem też w miarę szybko wracałam do swojej wagi. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie...
Ja ruszam od jutra- pon aquaaerobik i pływanie a w czw pilates, i wlasnie cw na kregoslup, miednice, wzmacniające i rozciągające. Te i te sa dla kobiet w ciąży wiec tam wiedzą na co możemy sobie pozwolić bo ja raczej z tych niecwiczacych:) i kontuzyjnych bo staw skokowy 5 razy skrecony, problemy z kręgosłupem i kolanem <26 letnia starka> [emoji23][emoji23][emoji23]
Edit: kurde basen od nast tyg
Bo jutro rocznicowy koncert z mężem w spodku [emoji7] na rocznice ślubu mu kupiłam i jutro jedziemyyyy [emoji173]
Mąż uwielbia Władcę a ja takie koncerty [emoji7] a moze tez wladce polubie, kto wie- jutro będzie 1 raz jak film zobaczę w całości[emoji23]
Kto nie słyszał o tym :
Ja sie jaram fest[emoji16][emoji16][emoji16]
9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry