reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny jak was czytam to mysle tylko jedno. Te bety wam tylko w glowach mieszaja. Ja nie robilam ani razu jej. Test pozytywny to sie ciesze i czekam na wizyte. Nie robcie jej. Bo same widzicie jak was to stresuje.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O, widzę że jednotorowo myślimy z tym "uszy do góry" ;)

A tak swoją drogą to przed chwilą zjadłam najlepszy gulasz w moim życiu - no o dziwo od tych 3-4 tygodni wszystko co zjem to jest "najlepsze w moim życiu" ;) A teraz znów jestem głodna - na szczęście w sklepiku były takie fajne nie do końca dojrzałe banany :D Więc zaraz znów zabieram się za jedzenie ;)

A z anegdotek: wczoraj po południu na 15 minut się położyłam. Małżonek wchodzi do sypialni i patrząc na mnie mówi: a czemu ty na brzuchu leżysz? Trochę się zdziwiłam o co chodzi, co wyartykuowałam - na co On: ale czy to bezpieczne? Chciałabyś, żeby to na tobie ktoś tak leżał? ;)

No to chyba też sobie druga odpuszczę - a ta pierwsza to chociaż wskaźnik na którym etapie jestem bo cykle bardzo nieregularne.. I teraz pytanie - ż taka beta z dzisiaj rana kiedy do ginekologa? Żeby nie pójść za wcześnie?
Wynik 81.71?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No to chyba też sobie druga odpuszczę - a ta pierwsza to chociaż wskaźnik na którym etapie jestem bo cykle bardzo nieregularne.. I teraz pytanie - ż taka beta z dzisiaj rana kiedy do ginekologa? Żeby nie pójść za wcześnie?
Wynik 81.71?

Dobrze mówisz. Zreszta dobry ginekolog nie przyjmie cie wcześniej niz 6 tydzien bo nic nie zobacz po prostu

Ja zadzwonilam do swojej gin i powiedziałam że. Ostatnia om byla09.09.2016 i dzownilam w srode a ona do mnie ze nie wczesniej niz za 2 tygodnie czyli ok 25.10. Ostatecznie 18.10 ide do niej.

Dzięki dziewczyny
A wiec daje uszy do góry !
W pierwszej ciazy nawet nie wiedziałam co to beta , teraz zrobiłam bo się naczytałam internetow.

reklama
O, widzę że jednotorowo myślimy z tym "uszy do góry" ;)

A tak swoją drogą to przed chwilą zjadłam najlepszy gulasz w moim życiu - no o dziwo od tych 3-4 tygodni wszystko co zjem to jest "najlepsze w moim życiu" ;) A teraz znów jestem głodna - na szczęście w sklepiku były takie fajne nie do końca dojrzałe banany :D Więc zaraz znów zabieram się za jedzenie ;)

A z anegdotek: wczoraj po południu na 15 minut się położyłam. Małżonek wchodzi do sypialni i patrząc na mnie mówi: a czemu ty na brzuchu leżysz? Trochę się zdziwiłam o co chodzi, co wyartykuowałam - na co On: ale czy to bezpieczne? Chciałabyś, żeby to na tobie ktoś tak leżał? ;)
No nawet na to nie zwróciłam uwagę ale mi też wszystko jakoś bardziej smakuje i wszystko jest takie pyszne. chociaż jakiegoś mega apetytu nie mam tylko wszystko takie dobre jest [emoji12]

Do góry