reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

I ja nadrabiam bo spac nie mogę
.... Kinol zatkany
Przeziębienie? U mnie się już chyba zaczynają zatoki. Od kilku dni mnie gardło boli i czuje że coś mi spływa po tylnej ścianie. W ciazy z córka miałam tak prawie 9 miesięcy. Żaden antybiotyk nie pomógł. Urodziłam i samo przeszło.

reklama
Ja też zasmarkana ale glownie rano jak wstaje :-)
Też dziewczyny macie problemy ze snem? Mi się ostatnio tak ciężko pracy wytrzymuje ciągle miewam i wydaje mi się ze jak wrócę z pracy czyli jest prawie 23 to szybko uda mi się zasnąć a tu klops. Położę się do łóżka bardzo długo się w nim walam zanim zasne. Rano jak obudzi mnie budzik męża to też później z godzinę jak nie lepiej to się wierzę i nie mogę zasnąć. A później tak ciężko jest mi wstać ze normalnie masakra

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj synek będzie miał trochę więcej jak 2.5 roku jak urodzi mu się rodzeństwo mam nadzieje ze będzie dobrze. Moja szwagierka urodziła w tym roku w czerwcu i synek go cały czas tuli całuje zabawki podaje, wiec mam nadzieje, ze i tu tak będzie. Chodź trochę się boje bo od 16 kwietnia idzie do szkoły i jak to będzie wyglądało jak on bez mnie to ani rusz. A jak w czerwcu pojawi się bobas to na pewno będzie bunt przed pójściem do szkoły :(
Ja zasypiam szybko ale jak młody obudzi mnie między 3 a 4 to już nie umiem zasnąć potem. A rano z łóżka wyjść nie umiem bo taka zmęczona

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja juz chyba bede tu dinozaurem bo mam prawie 33 lata i nie mam jeszcze dzieci... ale nie mam problemu żeby radzić się i czerpać wiedzę od młodszych :D Mam paranoje ciągle czekam na objawy ciąży i nic o_O również mam problemy ze snem jak niektóre z Was, może za dużo myślimy przed snem o naszym stanie ;)
Bezradność ciążowa to też objaw. Ja nigdy nie potrafiłam szybko zasypiać. W końcówce ciąży wszyscy będą Ci mówić żebyś wysłała się na zapas, a Ty nie będziesz mogła spać ;D

reklama
Do góry