KikaRika
Moderatorka
Zobaczysz to bardzo miłe uczucie [emoji6]Nooo pewnie tak będzie. Ale narazie jest to dla mnie tak niewyobrażalnie dziwne, że mój mózg tego nie ogarnia [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczysz to bardzo miłe uczucie [emoji6]Nooo pewnie tak będzie. Ale narazie jest to dla mnie tak niewyobrażalnie dziwne, że mój mózg tego nie ogarnia [emoji23]
normalne, że na razie to nie do ogarnięcia, przyjdzie z czasem. nie martw się na zapas!Nooo pewnie tak będzie. Ale narazie jest to dla mnie tak niewyobrażalnie dziwne, że mój mózg tego nie ogarnia [emoji23]
Do czasuZobaczysz to bardzo miłe uczucie [emoji6]
No fakt, jak dziecko po pęcherzu albo żebrach przywali to już mniej.[emoji6]Do czasu
Trzymam kciukino to ja wiedziałam troszkę później więc jest nadzieja
SuperHej dziewczyny, u mnie dzidzia zrobila najpiekniejszy prezent na swieta - poczulam jak mi tam sie wierci [emoji7] poza tym juz jestem o wiele spokojniejsza bo to juz 18tc a 1,5 tyg mam polowkowy skan wiec moze poznamy plec szykowac jeszcze nic nie szykuje bo on nowego roku ruszamy z remontem kuchni - dopiero po nim bede myslec jak urzadzic pokoj dla dziecka. Caly czas was czytam - wszelkie info od nosnie wyprawki - Wozki lozeczka itd sa dla mnie na wage zlota takze dziekuje wszystkim doswiadczonym mamusiom za dzielenie sie wiedza
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom