reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Nooo pewnie tak będzie. Ale narazie jest to dla mnie tak niewyobrażalnie dziwne, że mój mózg tego nie ogarnia [emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png
Zobaczysz to bardzo miłe uczucie [emoji6]

reklama
no to ja wiedziałam troszkę później więc jest nadzieja :)
Trzymam kciuki :)
Mnie się wydaje, że to ustalanie płci na tak wczesnym etapie to raczej strzelanie. Raz się uda, innym razem nie.
Mój gin (nie ten, co robił genetyczne) jeszcze w 15 tc powiedził mi, że na tym etapie to szanse 1/3 do 2/3. Dzisiaj 19tc był juz pewny.

Hej dziewczyny, u mnie dzidzia zrobila najpiekniejszy prezent na swieta - poczulam jak mi tam sie wierci [emoji7] poza tym juz jestem o wiele spokojniejsza bo to juz 18tc a 1,5 tyg mam polowkowy skan wiec moze poznamy plec :) szykowac jeszcze nic nie szykuje bo on nowego roku ruszamy z remontem kuchni - dopiero po nim bede myslec jak urzadzic pokoj dla dziecka. Caly czas was czytam - wszelkie info od nosnie wyprawki - Wozki lozeczka itd sa dla mnie na wage zlota takze dziekuje wszystkim doswiadczonym mamusiom za dzielenie sie wiedza:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, u mnie dzidzia zrobila najpiekniejszy prezent na swieta - poczulam jak mi tam sie wierci [emoji7] poza tym juz jestem o wiele spokojniejsza bo to juz 18tc a 1,5 tyg mam polowkowy skan wiec moze poznamy plec :) szykowac jeszcze nic nie szykuje bo on nowego roku ruszamy z remontem kuchni - dopiero po nim bede myslec jak urzadzic pokoj dla dziecka. Caly czas was czytam - wszelkie info od nosnie wyprawki - Wozki lozeczka itd sa dla mnie na wage zlota takze dziekuje wszystkim doswiadczonym mamusiom za dzielenie sie wiedza:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Super:)
Na pewno na połówkowych poznacie płeć, bo tam oceniają prawidłowość narządów rodnych..

@maćku ja też mam łożysko nisko przy ujściu i zakaz seksu, którego i tak nie ma i w ogóle oszczędny tryb życia mam prowadzić bo dodatkowo w sobotę krwawilam. Mam nadzieję, że się podniesie bo chyba umrę jak będę musiała leżeć. Jak to zrobię przy moim 2 latku.

Ja już ruchy mam strasznie wyraźne i kopniaki konkretne. Brzuszek też już pokaźny:)

Witaminy biorę od początku prenatal duo teraz a wcześniej uno.

reklama
zamówiłam sobie dziś w Smyku tą poduszkę do spania z Motherhood, którą tak polecałyście (jest teraz tańsza) ciekawa jestem jak się sprawdzi. przy poprzednich maluchach miałam tylko ten mały rogal do karmienia, który bardzo nam się przydał.
a miała któraś taki komplet do wózka/ fotelika: Link do: MimiNu, Minky, Motylek ?
bo się zastanawiam nad kupnem i ciekawi mnie zwłaszcza ta poduszka-motylek

Ostatnia edycja:
Do góry