reklama
Just&yna
Fanka BB :)
Ciężko powiedzieć ...wydaję mi się przed przed ciąża mogłam mieć prawie 49kg później pokazało mi na wadze 46.800 a wczoraj jak mnie położna zwazyla to miałam 48.600 ale powiedziala ze jakbym zdjęła sweter po pewnie 48kg by wyszło...Dziewczyny ile przytylescie? Moja waga wyjściowa 64,8 ostatnia wizyta 7.12 waga 65,1.
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
O kurde moja też 64.8Dziewczyny ile przytylescie? Moja waga wyjściowa 64,8 ostatnia wizyta 7.12 waga 65,1.
Wczoraj miałam 68[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlaczego za mało? Ile masz wzrostu?Mi lekarka powiedziała ze trochę za mało waze. W między czasie waga mi spadała.
Ja póki co nie przytyłam co jest aż dziwne zważywszy, że w pierwszym trymestrze mdłości zajadałam czym popadnie
reklama
nastepnawkolejce
@nastepnawkolejce u mnie kosz był przenoszony do innych pomieszczeń w ciągu dnia. W nocy nigdy nie kładłam do niego bo mi wygodniej było w łóżeczku,va którym miałam przewijak. Z resztą synek szybko wylądował u nas w łóżku bo przy kp tak mi było wygodniej.
No tak też właśnie sobie to wyobrażam jeśli się zdecyduję na niego, ale wydaje mi się fajną opcją
Ja wyniki dostałam telefonicznie, a właściwie wiadomość, że wszystko jest super i nie ma powodu do zmartwień Pewnie i tak te cyferki przekazane przez lekarza wiele by mi nie powiedziały
Ja chyba z 4 kg przytyłam łącznie od końca sierpnia (wtedy się ważyłam ) Teraz ważę 54kg. Od paru dobrych lat moim maximum było 50kg także mi ciut nieswojo, ale da się przyzwyczaić. Następną wizytę mam tuż po nowym roku czyli chwilę po świątecznym obżarstwie i aż się boję co wtedy pokaże waga u lekarza
Podziel się: