reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny, przed chwila znalazłam forum. Również mam termin na czerwiec aczkolwiek końcówka 26. Drugie dziecko,
różnica wieku mówią ze spora 5 lat. Jestem ze Śląska, może jest tu jakaś mama z okolic? Pozdrawiam was i brzuszki :)

Witam się i ja:)
Jestem że Śląska, Lubliniec blisko Tarnowskich Gór.
Pozdrawiam

Rwa kulszowa - czy można stosować mascie rozgrzewające ?
Mnie od dawna bardzo boli ramię w bicepsie, jakos się zbiegło z ciaza...szukałam w internecie informacji czy można stosować jakakolwiek maść żeby sobie ulzyc i nigdzie nie znalazłam potwierdzenia [emoji58] raczej glosy żeby nie stosować, więc nie ryzykowałam, ale wciąż cierpię. dołączam więc do pytania...

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Screenshot_2017-12-09-23-48-48.png

Załączniki

• Screenshot_2017-12-09-23-48-48.png
    Screenshot_2017-12-09-23-48-48.png
    59,7 KB · Wyświetleń: 383
Dzięki dziewczyny za rady, zjadłam dzisiaj tyle czosnku, że aż strach pomyśleć jak pięknie pachne ;) jeśli do poniedziałku się nie poprawi to oczywiście biegnę do doktora. Przez katar spać nie umie mam nadzieję że Wy już dobrze "chrapiecie" Do usłyszenia!

reklama
Rwa kulszowa - czy można stosować mascie rozgrzewające ?

Nie można. Też mam z tym problem i ani maści ani plastrów rozgrzewających nie wolno.

A co do ubrań to noszę różne ciuchy, przylegające i luźne. Nie mam problemu z widocznym brzuszkiem i mogę go pokazywać. Ale większość mam luźnych rzeczy w których i tak widać brzuchol:)

Do góry