reklama
Na razie mam się oszczędzać, ale mogę trochę chodzić. Za tydzień w środę mam kontrolę i wtedy zobaczymy co dalej.witam. gratuluję udanych wizyt. Naan oby szewek się trzymał . i co teraz możesz pracować czy :lezysz" ? ja załamana , wieczorem tak mnie potwornie brzuch bolał ż 3 godz się zwijalam ż bólu. 2 nospy i magnez . w nocy o 2 obudziłam się siku a na papierze żywa czerwona krew. do pracy oczywiście nie poszłam , leżę . wizyta w szpitalu jutro. módlcie się żeby to się wyciszylo i żeby to nie było nic poważnego. ja już psychicznie wysiadam
ZUZA.80
Fanka BB :)
trzymam za Was mocno kciuki, koniecznie odezwij się po wizycie!witam. gratuluję udanych wizyt. Naan oby szewek się trzymał . i co teraz możesz pracować czy :lezysz" ? ja załamana , wieczorem tak mnie potwornie brzuch bolał ż 3 godz się zwijalam ż bólu. 2 nospy i magnez . w nocy o 2 obudziłam się siku a na papierze żywa czerwona krew. do pracy oczywiście nie poszłam , leżę . wizyta w szpitalu jutro. módlcie się żeby to się wyciszylo i żeby to nie było nic poważnego. ja już psychicznie wysiadam
nastepnawkolejce
witam. gratuluję udanych wizyt. Naan oby szewek się trzymał . i co teraz możesz pracować czy :lezysz" ? ja załamana , wieczorem tak mnie potwornie brzuch bolał ż 3 godz się zwijalam ż bólu. 2 nospy i magnez . w nocy o 2 obudziłam się siku a na papierze żywa czerwona krew. do pracy oczywiście nie poszłam , leżę . wizyta w szpitalu jutro. módlcie się żeby to się wyciszylo i żeby to nie było nic poważnego. ja już psychicznie wysiadam
Też mocno trzymam kciuki! Oby to nic poważnego. Leż, odpoczywaj, dbaj o Was :*
Jeju na co ty czekasz?! Lec na sor! Nie lekceważ takich objawów? Bede drastyczna ale a jak to obiawy poronienia???? Migiem na sor!!!!!witam. gratuluję udanych wizyt. Naan oby szewek się trzymał . i co teraz możesz pracować czy :lezysz" ? ja załamana , wieczorem tak mnie potwornie brzuch bolał ż 3 godz się zwijalam ż bólu. 2 nospy i magnez . w nocy o 2 obudziłam się siku a na papierze żywa czerwona krew. do pracy oczywiście nie poszłam , leżę . wizyta w szpitalu jutro. módlcie się żeby to się wyciszylo i żeby to nie było nic poważnego. ja już psychicznie wysiadam
Martula co potrzeba. Ja mam aktualnie core 11m i 11tc ciazy pytaj jak chces to na pvJest tu jakas mama z ciąża rok po roku? Mam pytanko
DareToBe
U nas było na odwrót: Staś odkąd skończył roczek to już nie musiał nosić pieluchy w nocy, ale za to w dzień, jak był zaaferowany zabawą to jednak musiał I tak do drugiego roku, a potem już pełne odpieluchowanieNo moja starsza córka miała rok i 2 m-ce jak się zalatwiala na nocnik.pieluchy tylko na noc do spania .w dzień chodziła w majtkach. tez urodzona w czerwcu [emoji38] 25.
Ja też dziś jestem ledwo żywa (może to coś z ciśnieniem?)... A jeść - niestety - mogę przez całą dobę non stop
A największą ochotę mam na sałatki - w każdej ilości, i w każdej formie! Robię coś, czego nie robiłam nigdy - prowiant do pracy - także 50% wypełnienia torebki to ŻARCIE
Spodnie noszę póki co normalne, ale kiedy mogę to wybieram takie raczej ze ściągaczem w pasie Jestem totalnie zaskoczona, że w pracy nikt nie podejrzewa mojej ciąży, bo rosnąca macica + obżarstwo + zaparcia + wzdęcia spowodowały, że brzuch mam chyba mocno widoczny! No są po prostu ślepi
DareToBe
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!witam. gratuluję udanych wizyt. Naan oby szewek się trzymał . i co teraz możesz pracować czy :lezysz" ? ja załamana , wieczorem tak mnie potwornie brzuch bolał ż 3 godz się zwijalam ż bólu. 2 nospy i magnez . w nocy o 2 obudziłam się siku a na papierze żywa czerwona krew. do pracy oczywiście nie poszłam , leżę . wizyta w szpitalu jutro. módlcie się żeby to się wyciszylo i żeby to nie było nic poważnego. ja już psychicznie wysiadam
reklama
Ja nie czuje się nie atrakcyjna, ale od paru dni czuję się jakby nie w swoim ciele..taka nie ja, nie jestem sobą. Nie przytyłam jeszcze, ale czuje się ciężko, nawet sobotnie zakupy 2h i do domu chciałam. Mój temperament wygasł robię dużo wolniej, bez pośpiechu, czasem od niechcenia.
Dzisiaj zrobiłam sobie ogórkową I wypiłam całą wodę ze słoika, chyba otworzę drugi słoik
Dzisiaj zrobiłam sobie ogórkową I wypiłam całą wodę ze słoika, chyba otworzę drugi słoik
Podziel się: