reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

@waniliowe.love u mnie synek musi mieć moje włosy do spania i też budzi się milion razy. Poza tym lubię z nim spać.
Mamy zdjęty bok łóżeczka i jest przystawione do naszego i to jest lepsze niż to chicco bo starczy na dłużej.

A co do seksu to my zdecydowanie wolimy salon bo tam siedzimy przed tv i tak nam wygodniej. Teraz w ciąży seksy zabronione to luzik:)

Kurcze wydaje mi się, że zaczynam czuć ruchy ale nie jestem pewna czy na pewno bo może to jelita. Ale pamiętam jak to było z synkiem i teraz też tak jest. Trochę wcześnie bo to dopiero 14 tydzień. Z synkiem w 16 tygodniu czułam pierwszy raz. Hmmm zobaczę co będzie za 2 tygodnie :)
Mozesz zaczac czuc ruchy tym bardziej ze to druga ciaza a w niej wiekszosc rzeczy typu ruchy i brzuszek sa szybciej;)
U nas tez celibat i cierpie z tegp powodu bo u mnie nigdy noe bylo z tym problemu a dzis jeszcze taki soczysty erotyczny sen mialam tragedia;(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój synek też śpi w łóżeczku. I teraz jak raz leżał z nami, to ani on ani my nie mogliśmy zasnąć.

Tak myślę, że dzieci które mają problemy z silnymi kolkami są przyzwyczajone mocniej do bliskości i do zasypiania na rękach ( bo kto normalny płaczące dziecko odłoży ) i później jest ciężko nauczyć samodzielnego spania.

Matko ja też mam sny erotyczne i to takie poparane, że masakra. Jak się zbudzę o 5, to jeszcze zdążę się do męża dobrać. Ale zwykle nie zdążam i cierpię [emoji23][emoji23][emoji23]

A w pierwszej ciąży miałam tak, że miałam seksowstręt. Libido poziom poniżej zera. I to przez całą ciążę , nawet w 2gim trymestrze.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje libido w ciągu dnia uśpione tylko sny mam takie intensywnie orgazmiczne [emoji13] już myślałam że tylko ja taka dziwna

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Cóż mija mi 14t1d i już skonczyla się moja passa na piękną nie prztluszczajaca się strefę T Witaj wysyp przyszczy ...kaszka jak nic :(

@waniliowe.love u mnie synek musi mieć moje włosy do spania i też budzi się milion razy. Poza tym lubię z nim spać.
Mamy zdjęty bok łóżeczka i jest przystawione do naszego i to jest lepsze niż to chicco bo starczy na dłużej.

A co do seksu to my zdecydowanie wolimy salon bo tam siedzimy przed tv i tak nam wygodniej. Teraz w ciąży seksy zabronione to luzik:)

Kurcze wydaje mi się, że zaczynam czuć ruchy ale nie jestem pewna czy na pewno bo może to jelita. Ale pamiętam jak to było z synkiem i teraz też tak jest. Trochę wcześnie bo to dopiero 14 tydzień. Z synkiem w 16 tygodniu czułam pierwszy raz. Hmmm zobaczę co będzie za 2 tygodnie :)
Ja też czasami już czuję ruchy - i jestem tego pewna, bo pamiętam że w pierwszej ciąży czułam dokładnie to samo (takie jakby bulgotanie, przelewanie - no jie wiem jak to określić ;)) i wielkie było moje zaskoczenie jak okazalo się że to ruchy Stasia :D U mnie 15 tydzień, więc też już może być ;)

Cóż mija mi 14t1d i już skonczyla się moja passa na piękną nie prztluszczajaca się strefę T Witaj wysyp przyszczy ...kaszka jak nic :(

No ja dziś jakieś syfy też odkryła. :( za to z włosami mam masakre. rano umyje wieczorem wyglądam jakbym ich miesiąc nie myla. strasznie mi się przepuszcza skóra na głowie.

8599dqk3eprfzk4i.png

reklama
Do góry