[emoji16]gratulacje.cudny dzidziolNo to super
Martwiliśmy się że się nie odzywasz...
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji16]gratulacje.cudny dzidziolNo to super
Martwiliśmy się że się nie odzywasz...
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiemy, jasne że tak, ale trochę nas nastraszyłaś...Znajomych już wieki nie widzieliśmy a mieszkają obok ginekologa mojego i nie wypadało wiecznie cykac na tel.
Potem rozmowa z mama, treściami i już 22 się zrobiła!
weź już dosyć tych tragedii. już chyba z 6 czy 8Wow super, Już się bałam że znowu ktoś odejdzie Dzidzia super Oby tak dlaej
weź już dosyć tych tragedii. już chyba z 6 czy 8
teraz ma być już dobrze i w komplecie [emoji4]
Ja +5 ale 4 kilo to same cyce. spuchly o 3 rozmiary. nie dopinam się w bluzkach które były luźne. co do spodni też się nie dopinam ale czuje wyraźnie powiększona macice. nie ma szans żebym ukucnela ż podkurczonymi nogami czy spała ma brzuchu. potworny ból. zresztą można ja nawet przez skórę wymacac i czuć że coś tam jest. [emoji38] No ale to już n -ta ciazaGratuluję udanych wizyt! Ja na swoją chyba w wariatkowie poczekam.Jak się kurde nie stresować?!
Dziewczyny, przytyłyście już coś? Ja dzisiaj miałam problem jeansy dopiąć, ale zeżreć paczkę ciastek to już problemu nie było... Chwilami zazdroszczę dziewczynom z mdłościami. Ja jak na złość apetyt mam ogromny i wszystko mi wyjątkowo smakuje.
Więc jeżeli u mnie łożysko znajduje się 1cm nad szynka to jest zupełnie co innego niż to o czym mówicie czyli skracajaca się szyjka?