reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Znajomych już wieki nie widzieliśmy a mieszkają obok ginekologa mojego i nie wypadało wiecznie cykac na tel.
Potem rozmowa z mama, treściami i już 22 się zrobiła!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiemy, jasne że tak, ale trochę nas nastraszyłaś... ;)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam dziewczyny! To fakt tyle tych złych wiadomości tutaj ostatnio :( straszne to jest...
Oby już więcej ich nie było, tylko same dobre. I tego sobie i Wam życzę Kochane [emoji7]
I jeszcze raz dziękuję!
Cieszę się, że Was mam i że mogę tutaj być [emoji173]

Ja idę jutro do gin i mam stracha jak zawsze czy z ktosiem wszystko ok.
Już chyba całą ciążę tak będzie, a szczególnie dopóki nie będziemy ruchów czuć..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

To u mnie lekarz zaznaczył w karcie ze ma to na następnej wizycie skontrolować ale to niestety bedzie dopiero aż.5 stycznia :( mam nadzieję że wszystko będzie w porządku przez tak długi czas

Gratuluję udanych wizyt! :) Ja na swoją chyba w wariatkowie poczekam.Jak się kurde nie stresować?!

Dziewczyny, przytyłyście już coś? Ja dzisiaj miałam problem jeansy dopiąć, ale zeżreć paczkę ciastek to już problemu nie było... :D Chwilami zazdroszczę dziewczynom z mdłościami. Ja jak na złość apetyt mam ogromny i wszystko mi wyjątkowo smakuje.
Ja +5 :( ale 4 kilo to same cyce. spuchly o 3 rozmiary. nie dopinam się w bluzkach które były luźne. co do spodni też się nie dopinam ale czuje wyraźnie powiększona macice. nie ma szans żebym ukucnela ż podkurczonymi nogami czy spała ma brzuchu. potworny ból. zresztą można ja nawet przez skórę wymacac i czuć że coś tam jest. [emoji38] No ale to już n -ta ciaza

reklama
@AgaRS90 gratulacje! :D
Więc jeżeli u mnie łożysko znajduje się 1cm nad szynka to jest zupełnie co innego niż to o czym mówicie czyli skracajaca się szyjka?

To są zupełnie różne rzeczy :) Na początku ciąży łożysko często jest nisko, ale większości przypadków (w tym u mnie ;)
) z czasem się podnosi. Głowa do góry, wszystko będzie ok :)

Do góry