reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Znajomych już wieki nie widzieliśmy a mieszkają obok ginekologa mojego i nie wypadało wiecznie cykac na tel.
Potem rozmowa z mama, treściami i już 22 się zrobiła!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiemy, jasne że tak, ale trochę nas nastraszyłaś... ;)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam dziewczyny! To fakt tyle tych złych wiadomości tutaj ostatnio :( straszne to jest...
Oby już więcej ich nie było, tylko same dobre. I tego sobie i Wam życzę Kochane [emoji7]
I jeszcze raz dziękuję!
Cieszę się, że Was mam i że mogę tutaj być [emoji173]

Ja idę jutro do gin i mam stracha jak zawsze czy z ktosiem wszystko ok.
Już chyba całą ciążę tak będzie, a szczególnie dopóki nie będziemy ruchów czuć..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

To u mnie lekarz zaznaczył w karcie ze ma to na następnej wizycie skontrolować ale to niestety bedzie dopiero aż.5 stycznia :( mam nadzieję że wszystko będzie w porządku przez tak długi czas

Gratuluję udanych wizyt! :) Ja na swoją chyba w wariatkowie poczekam.Jak się kurde nie stresować?!

Dziewczyny, przytyłyście już coś? Ja dzisiaj miałam problem jeansy dopiąć, ale zeżreć paczkę ciastek to już problemu nie było... :D Chwilami zazdroszczę dziewczynom z mdłościami. Ja jak na złość apetyt mam ogromny i wszystko mi wyjątkowo smakuje.
Ja +5 :( ale 4 kilo to same cyce. spuchly o 3 rozmiary. nie dopinam się w bluzkach które były luźne. co do spodni też się nie dopinam ale czuje wyraźnie powiększona macice. nie ma szans żebym ukucnela ż podkurczonymi nogami czy spała ma brzuchu. potworny ból. zresztą można ja nawet przez skórę wymacac i czuć że coś tam jest. [emoji38] No ale to już n -ta ciaza

reklama
@AgaRS90 gratulacje! :D
Więc jeżeli u mnie łożysko znajduje się 1cm nad szynka to jest zupełnie co innego niż to o czym mówicie czyli skracajaca się szyjka?

To są zupełnie różne rzeczy :) Na początku ciąży łożysko często jest nisko, ale większości przypadków (w tym u mnie ;)
) z czasem się podnosi. Głowa do góry, wszystko będzie ok :)

Do góry