AgaRS90
Fanka BB :)
Nawet nie mogę sobie tego wyobrazić co czujesz... kochana dużo Siły !Dziekuje wam wszystkim.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie mogę sobie tego wyobrazić co czujesz... kochana dużo Siły !Dziekuje wam wszystkim.
Przykro, mi trzymaj się i bądź silna:*Hej dziewczyny. Chcialabym sie z wami pozegnac, niestety opuszczam forum. Moja kropeczka sie nie rozwinela,w pon nie zobaczylismy zanwet zarodka...Od wczoraj zaczelam krwawic... Ciazowe objawy minely... Trzymajcie sie,mam nadzieje ze wam sie uda.
bardzo mi przykro , trzymaj się jakośHej dziewczyny. Chcialabym sie z wami pozegnac, niestety opuszczam forum. Moja kropeczka sie nie rozwinela,w pon nie zobaczylismy zanwet zarodka...Od wczoraj zaczelam krwawic... Ciazowe objawy minely... Trzymajcie sie,mam nadzieje ze wam sie uda.
Przez powłoki można zobaczyć szyjkę, ale nie da się jej dokładnie zmierzyć. Dla zainteresowanych załączam link. Naprawdę warto o tym pamiętać bo wielu lekarzy zaniedbuje fakt mierzenia szyjki. Leżałam w szpitalu z porodem zagrażającym i naprawdę mnóstwo tam było dziewczyn z tym problemem.Ale widać że przez usg przez powłoki brzuszne też można to sprawdzić bo mój lekarz sprawdził i mam łożysko bardzo nisko nas szyjka
Też uważam, że trzeba o tym pamiętać i prosić. W holandii nie sprawdzają szyjki. W drugiej ciąży miałam usg połówowe w poniedziałek i nikt nic nie widział a w piątek rodziłam synka, który w 20 tyg nie miał najmniejszych szans przeżyć.Przez powłoki można zobaczyć szyjkę, ale nie da się jej dokładnie zmierzyć. Dla zainteresowanych załączam link. Naprawdę warto o tym pamiętać bo wielu lekarzy zaniedbuje fakt mierzenia szyjki. Leżałam w szpitalu z porodem zagrażającym i naprawdę mnóstwo tam było dziewczyn z tym problemem.
Link do: USG szyjki macicy
Bardzo mi przykroTeż uważam, że trzeba o tym pamiętać i prosić. W holandii nie sprawdzają szyjki. W drugiej ciąży miałam usg połówowe w poniedziałek i nikt nic nie widział a w piątek rodziłam synka, który w 20 tyg nie miał najmniejszych szans przeżyć.