AgaRS90
Fanka BB :)
Cudnie [emoji7] mam nadzieję że usłyszę te same wieści w czwartek.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Usciski dla Was!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudnie [emoji7] mam nadzieję że usłyszę te same wieści w czwartek.
Gratulacje!Na pocieszenie jestem właśnie po wizycie i również byłam bardzo zmartwiona, bo za bardzo nie mam objawów. Z dzidziusiem wszytko w porządku[emoji4] rośnie, rusza się, serduszko bije [emoji4]Pan dr zabronił się stresować i cieszyć się każdym kolejnym dniem [emoji4] właśnie stuknął nam 12 tydzień.
U mnie dopiero 8t6dc.jestem mega zestresowana bo już straciłam jedną ciąże właśnie w 8tc.super że u Was wszystko dobrze.a w którym tygodniu jesteś? pod koniec pierwszego trymestru dużo objawów ustępuje. u mnie cycki też już się zrobiły " normalne" tylko zostały większe, a z maluszkiem jest wszytko OK
Ja jestem wierząca, braliśmy ż mężem ślub kościelny podczas którego przysiegalismy, że dziecko wychowywać będziemy w wierze Kościoła.
Jako rodzice podejmujemy decyzję za dzieci, kierując się ich dobrem. Jeśli rodzic uważa, że tak jest dobrze - to chrzci.
Jeśli w przyszłości dziecko będzie niewierzące to ten sakrament nie będzie miał dla niego znaczenia, a z Kościoła jako wolny człowiek również może się wypisać. Takie jest moje zdanie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to nawet nie wczytuje się w becikowe itp. Wszystko co jest uzależnione od dochodu u nas odpada.
Ale na 500+ na drugie dziecko papiery złożymy. Dodatkowa kasa zawsze się przyda.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
cudny bobas.