promyczek_81
Fanka BB :)
Nie mamMleka sie napij mi pomAgało
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mamMleka sie napij mi pomAgało
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nigdy w życiu zgagi nie miałam. Ale wydaje mi się ze dzisiaj chyba miałam. Bo zazwyczaj mi się dziwnie odbija po jedzeniu i chyba w końcu by się przydało z tym iść do lekarza rodzinnego i właśnie po tym.odbijanie czułam w gardle głównie i trochę słabiej w cały przełyku pieczenie.A ja po czekoladzie, ogórkach kiszonych, kanapkach z paprykarzem szczecińskim z cebula i serku wiejskim z pomidorem mam zgagę
Najgorsze jest to ze jak w nocy dostane to wyżera mi śluzówke i mnie bardzo gardlo boli.Ja nigdy w życiu zgagi nie miałam. Ale wydaje mi się ze dzisiaj chyba miałam. Bo zazwyczaj mi się dziwnie odbija po jedzeniu i chyba w końcu by się przydało z tym iść do lekarza rodzinnego i właśnie po tym.odbijanie czułam w gardle głównie i trochę słabiej w cały przełyku pieczenie.
Co co kotów to w 1szej ciąży mieliśmy 2 młode kocury i one lubiły na brzuchu mi leżąc szczegolnie jeden z nich, a po urodzeniu młodej leżały obok niej i jej pilnowały, szczegolnie ten kt częściej na brzuchu leżał .Najgorsze jest to ze jak w nocy dostane to wyżera mi śluzówke i mnie bardzo gardlo boli.
Ja piję praktycznie codziennie rumianek na moje problemy z zoladkiem i uczuciem ciężkości po zjedzeniu i też zazwyczaj mi pomaga ale czy na wzdęcia hmmm nie zwróciłam.uwagi szczerze.mówiąc ?Ale powiem że zaczynam odczuwać zbawienny wpływ rumianku na mój brzuch mam nadzieję że to nie przypadek ale wzdęcia jakby ustępują po nim. Będę testować dalej
Ja nie mam az tak twardego więc chyba takJa piję praktycznie codziennie rumianek na moje problemy z zoladkiem i uczuciem ciężkości po zjedzeniu i też zazwyczaj mi pomaga ale czy na wzdęcia hmmm nie zwróciłam.uwagi szczerze.mówiąc ?
Ja z gacka cwiczylam przed zajściem w ciążę. Miałam dwa podejścia. Za pierwszym razem trwało to 3 tygodnie na nabwailam się kontuzji kostki więc przerwalam ćwiczenia a później zima tego roku przed ślubem zaczęłam i wytrwalam do 6 tygodni. Jakieś dwa tygodnie temu jak byłam w biedronce zauważyłam przez przypadek książkę z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży natali gackiej i sobie kupiłam ale pewnie poczekam z ćwiczeniami do drugiego trymestru :-) ale dla pewności zapytam o to lekarza na wizycie w sobotę :-)AgaRS90 zaczęłam oglądać Sposób na morderstwo, uwielbiam seriale prawnicze i ten wpada w te upodobania
Ewcia9002 ja jeszcze nie jestem na zwolnieniu, ale staram się narazie ćwiczyłam 2 razy z Natalią Gacką ćwiczenia dla kobiet w ciąży, na yt znajdziesz bez problemu. Zdecydowanie polecam jest lekkie cardio, ale też ćwiczenia wzmacniające - polecam . Poza tym fajnie się z nią ćwiczy, bo jest przemiłą osobą.
DareToBe ja mam akurat kocura, i nie zauważyłam po nim chęci przytulania się do brzuszka. Ale moja koleżanka jest już w 6tym miesiącu i od początku mówiła o swojej kotce , że tak właśnie się tuliła to podbrzusza/brzucha i trwa to nadal. Myślę , że one czują i dlatego się tulą, żeby ogrzać i nasze maleństwa
Co mnie właśnie ostatnio martwił, że piersi mnie mniej bolą, ale widzę , że nie tylko mi tak.
Smaki mam ostatnio na wszystko - dziś na kolację kupiłam sobie : kulki ziemniaczane, chleb tostowy is ser żółty, i serek waniliowy i póki co nie wiem co zjem Ale póki co męczy mnie zgaga po obiedzie ;/
Pojutrze idę na prenatalne, mam już mega stres... Ciąglę tylko myślę o tym, żeby wszystko było dobrze. A i mam cichutką nadzieję, że będzie widać płeć