reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
A ja juz dostalam skierowanie ma wszystkie badania z krwi i moczu a ze robie prywatnie to koszt ok 190zl:( ale lepiej zaplacic a nie czekac w kolejkach i klucic sie. Baba w recepcji i swoje sprawy

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizyte w czwartek, to bedzie dopiero druga i rowno 10t 0d :) powiem Wam ze juz zaczelam sie nia stresowac... a przed pierwsza ogarnal mnie taki stres jak przed jakims najwiekszym egzaminem. Czy Wy tez tak macie?
A tak z ciekawosci zapytam, bo niektore z Was pisza ze maja usg a np za dwa dni wizyte. Czy to dlatego ze na nfz i wtedy nie mozna polaczyc tych dwoch wizyt?
Ja chodze do lekarza prywatnie. Usg u ginekologa mam za kazdym razem. Ale na usg (te wymagane 3 razy w czasie ciąży) chodzę do innego lekarza. Ma on lepszy sprzęt i robi badania 4d

Ja badania krwi różne mialam na drugiej wizycie i sporo placiłam bo az 240zł. Nie dostalam skierowania na mocz.....tu widzę ze większość z Was pisze że miała robione lub bedzie mieć. Ja kolejną wizytę mam dopiero 29.11.

Ja USG też mam na każdej wizycie ale te genetyczne będę miała robione w klinice.

Ja się zastanawiałam nad tym segregatorem ale w ciąży z synkiem zrobiłam sobie sama z przegrodami na dokumenty i teraz go wykorzystam ponownie.

A ja juz dostalam skierowanie ma wszystkie badania z krwi i moczu a ze robie prywatnie to koszt ok 190zl:( ale lepiej zaplacic a nie czekac w kolejkach i klucic sie. Baba w recepcji i swoje sprawy
Byłam w sobotę też prywatnie (wydałam 272zł): specjalnie pojechałam na 9 mając nadzieję, że już kolejka będzie znośna - a tu okazało się na miejscu, że kolejka jest w budynku +/- 10 osób i kolejne na oko 15 osób na zewnątrz... Wściekła - bo głodna ;) - pojechałam do domu i wróciłam na 11 - wtedy było już luźno :D Także powodzenia! Obyś miała więcej szcześcia :)
@DareToBe to sie szykuje super niespodzianka! Beda lzy szczescia na pewno :)
Na 100% będzie wielka radość - pytanie tylko czy po brzuchu nie domyslą się już wcześniej ;)

No u mnie z brzuchem brak problemu bo jestem grubaskiem na codzien wiec jakbym nikomu nie mowila to pewnie I do 7miesiaca bym mogla ukryc ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry