Weronika-monika3636
Zaangażowana w BB
No to prawda niespodzianka... Obawialam sie bo wynik beta byl wysoki ...ale mimo wszystko szokAni umnie ani u partnera nie ma blizniakow wlasnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to prawda niespodzianka... Obawialam sie bo wynik beta byl wysoki ...ale mimo wszystko szokAni umnie ani u partnera nie ma blizniakow wlasnie...
Masz już dzieci?No to prawda niespodzianka... Obawialam sie bo wynik beta byl wysoki ...ale mimo wszystko szok
No to prawda niespodzianka... Obawialam sie bo wynik beta byl wysoki ...ale mimo wszystko szok
Oj nie nie pierwsze... Mam juz 4 dzieci najstarszy syn zaraz 18 lat... Musze jakos sobie poukladac wszystko W glowie ...ciaza igolnie byla zaskoczeniem a wiadomosc ze blizniaki poprostu.... Jednym slowem szokMasz już dzieci?
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
:-*:-)Gratulacje Wiadomo, że na początku będzie ciężko, ale potem będzie lepiej
Ooooo! Ale ekstra! U mnie 3 potem się chyba już zaszyje. Ja po 2 już nie chciałam mam parkę. Ale doszło nam 30 metrów mieszkanie na górze jesteśmy w trakcie robienia pionu i mąż stwierdził że chce 3Oj nie nie pierwsze... Mam juz 4 dzieci najstarszy syn zaraz 18 lat... Musze jakos sobie poukladac wszystko W glowie ...ciaza igolnie byla zaskoczeniem a wiadomosc ze blizniaki poprostu.... Jednym slowem szok
Oj nie nie pierwsze... Mam juz 4 dzieci najstarszy syn zaraz 18 lat... Musze jakos sobie poukladac wszystko W glowie ...ciaza igolnie byla zaskoczeniem a wiadomosc ze blizniaki poprostu.... Jednym slowem szok
GratulacjeWow. Podwójne szczescie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom