reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Ojjj mnie glowa boli przynajmniej raz w tygodniu zwykle 3 dni ciągiem non stop. Środkowy dzień najgorszy bo ból doprowadza do wymiotow :( musisz przetrwać. Mnie teraz dla odmiany zaczął męczyć żołądek, strasznie boli :(
Mnie też żołądek bardzo często boli i po zjedzeniu mam.wrażenie jakbym kamień połknęła i odbija mi się często czasami aż do tego stopnia że mam wrażenie że zaraz zymiotuje. Mówiłam o tym ostatnio dla lekarza jak poszłam po zaświadczenie ale powiedział że to nie jest objaw ciąży. Jutro w nocy wyjeżdżamy do teściów na długi weekend i po powrocie myślę by iść z tym do rodzinnego. Jeszcze przed ciąża miałam te uczucie ciężaru na żołądku ale teraz z tym odbijaniem to już mam dość.

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też popieram. Na jakimś forum wyczytałam, żeby nie jeżdzić na rowerze, a gdyby to powiedzieć holenderkom to by się uśmiały. W 5 tygodniu ciąży byłam w saunarium i jak dowiedziałałam się, że jestem w ciąży to się wystraszyłam, że zrobiłam coś strasznego, bo piszą w internetach, że sauny niebezpieczne. Zapytałam znajomej szwedki, która ma dwoje dzieci i powiedziała mi, że w Szwecji zaleca się sauny ( oczywiście z umiarem).
Ja znam koleżankę co przez saunę poronila i sama bym też na pewno nie zaryzykował

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20171031_064153.jpg
IMG_20171031_064153.jpg

Załączniki

• IMG_20171031_064153.jpg
    IMG_20171031_064153.jpg
    267,7 KB · Wyświetleń: 407
reklama
Do góry