reklama
Czesc wszystkim przyszlym Mamom
Czytam Was juz od jakiegos czasu i dzis postanowilam dolaczyc. Na stale mieszkam w UK. Nie jest to moja pierwsza ciaza. Poprzednia zakonczyla sie niepowodzeniem- okazalo sie, ze to ciaza zasniadowa. Co rzutuje na to jak podchodze do ciazy teraz. OM 6.09, kalkulator wskazuje na 7t3d.
Czytam Was juz od jakiegos czasu i dzis postanowilam dolaczyc. Na stale mieszkam w UK. Nie jest to moja pierwsza ciaza. Poprzednia zakonczyla sie niepowodzeniem- okazalo sie, ze to ciaza zasniadowa. Co rzutuje na to jak podchodze do ciazy teraz. OM 6.09, kalkulator wskazuje na 7t3d.
Mecenasowa27
Fanka BB :)
To mnie trochę uspokoilyscie bo czytałam ze niby rosną do 3 miesiąca :-)
Witaj inka :-) moja to pierwsza ciąża, ale myślę że każdy z nas bez znaczenia w której jest ciąży to i tak martwi się o swoje maleństwo. Ale po to tu jesteśmy by się wspierać :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj inka :-) moja to pierwsza ciąża, ale myślę że każdy z nas bez znaczenia w której jest ciąży to i tak martwi się o swoje maleństwo. Ale po to tu jesteśmy by się wspierać :-)
Hejo laski. Gratki wizyt i słodkich fasolek. Serdecznie witam nowe oczekujące mamy co do biustu cieście sie ze nie rosną ja startowała teraz z 80c a juz nie mieszcze sie w 95c a to dopiero 7 tc. A szczupla jestem po poprZedniej ciazy zostało mi tylko 4kg. Dzis latam w sportowym staniku. Najgorzej jak mała noszę bo bolą tragicznie.
Co do sexu dzis po tygodniu dostaliśmy zielone światło wiec aie cieszę bo moje libido jest w normie nie tak jak w piwrwszej ze musialam sie zmuszać bo nie chciałam.
A co do apetytu jak nie mam to nie ale jak juz zrobie sie glodna to tragedia moge jesc bez konca
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do sexu dzis po tygodniu dostaliśmy zielone światło wiec aie cieszę bo moje libido jest w normie nie tak jak w piwrwszej ze musialam sie zmuszać bo nie chciałam.
A co do apetytu jak nie mam to nie ale jak juz zrobie sie glodna to tragedia moge jesc bez konca
Olasec
Dziewczyny ale fajne zdjęcia macie gratuluję
Ja kartę ciąży miałam założoną w 6+4. Badań już mnóstwo robiłam.
Ja kartę ciąży miałam założoną w 6+4. Badań już mnóstwo robiłam.
To mnie trochę uspokoilyscie bo czytałam ze niby rosną do 3 miesiąca :-)
Dzieki wiadomo w grupie sila
Mecenasowa27
Ja na codzień w ogóle nie noszę stanika bo nie lubię :-)
Badania pierwsze też ma za sobą, wyniki ok a 18 listopada w końcu idę do mojego lekarza który będzie prowadzić ciążę i założy mi kartę. Już doczekać się nie mogę :-)
Badania pierwsze też ma za sobą, wyniki ok a 18 listopada w końcu idę do mojego lekarza który będzie prowadzić ciążę i założy mi kartę. Już doczekać się nie mogę :-)
Ja rowniez mam 18 na wizyte i wtedy tez zaklaadac kartę będęJa na codzień w ogóle nie noszę stanika bo nie lubię :-)
Oj zapomniałam zupełnie.dzis dzwoniła położną, jesteśmy umówione na 10 listopada. po plamieniu ani śladu.co do piersi to boję się pomyśleć ale normalnie mam 80d/e więc zakończę pewnie na jakimś 95g. hih.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: